Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Στη φυλακή επειδή χαστούκισε τον γιο του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο μικρός δεν ήθελε να διαβάσει ο μπαμπάς τον χτύπησε και η μαμά πήρε... αποζημίωση.

Ο εξάχρονος γιος δεν ήθελε να διαβάσει τα μαθήματά του και ο μπαμπάς του τον χαστούκισε, με αποτέλεσμα ο 50χρονος σήμερα πατέρας να καταδικαστεί σε ένα μήνα φυλάκιση.

Το επεισόδιο έγινε στην Ιταλία το 2009 και το δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ανακοίνωσε εχθές την απόφασή του: ένας μήνας φυλακή με αναστολή στον πατέρα με την κατηγορία της κατάχρησης και σωματικής βίας.

Το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματικό πρόστιμο προς την σύζυγό του, που ήταν και αυτή που κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Το ζευγάρι δύο χρόνια μετά το περιστατικό χώρισε, ενώ όπως αναφέρουν τα ιταλικά Μέσα το αγοράκι μετά το χαστούκι είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο.

Χειρότερη κατάληξη είχε ένας ακόμα Ιταλός πατέρας που το 2011 πέρασε τρεις μέρες πίσω από τα κάγκελα της φυλακής ενώ αναγκάστηκε να πληρώσει και 700 ευρώ πρόστιμο, όταν ευρισκόμενος στην Ελβετία διακοπές με την οικογένειά του «κακοποίησε» τον γιο του έξω από ένα εστιατόριο.

Σύμφωνα με το ελβετικό δικαστήριο ο άνδρας προκάλεσε πόνο στον γιο του τραβώντας του τα μαλλιά και τον έκρινε κατηγορούμενο για ελαφρά τραύματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.