Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ζευγάρι από το Κάνσας «διεκδικεί» τη Μαρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ελπίζουν η υπόθεση να σχετίζεται με την εξαφάνιση της δικής τους κόρης.

Ένα ζευγάρι που αναζητεί την κόρη του, η οποία χάθηκε το 2011 από το σπίτι της οικογένειας στο Κάνσας, αποκαλύπτει πως έχει έρθει σε επαφή με τις ελληνικές αρχές ελπίζοντας η Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό στα Φάρσαλα να είναι η «δική τους» Lisa.

Όπως γράφει η Daily Mail, ο 31χρονος Jeremy Irwin και η 30χρονη Deborah Bradley ισχυρίζονται πως αποτελούν μία από τις οκτώ περιπτώσεις που οι ελληνικές αρχές εξετάζουν σοβαρά σε σχέση με την υπόθεση του κοριτσιού.

Ο δικηγόρος John Picerno που εκπροσωπεί το ζευγάρι από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή Lisa από το κρεβάτι της, μέσα από το σπίτι της οικογένειας, επιβεβαίωσε πως είναι μία από τις τέσσερις περιπτώσεις στις ΗΠΑ που συνδέονται με την υπόθεση της Μαρίας, χωρίς ωστόσο να δώσει άλλες πληροφορίες.



Η εξαφάνιση της Lisa είχε γίνει πρώτο θέμα τον Οκτώβριο του 2011. Είχε χαθεί μέσα από το ίδιο της το σπίτι σε ηλικία 11 μηνών.

Το Νοέμβριο θα γίνει τριών και αυτό ενδεχομένως να απομακρύνει την υπόθεσή της από αυτή της Μαρίας, σημειώνει η Daily Mail.

Παρά τη διαφορά ηλικίας των δύο κοριτσιών, ο τηλεοπτικός σταθμός KMBC του Κάνσας επιχείρησε να απεικονίσει, σε συνεργασία με το National Center for Missing and Exploited Children πώς μπορεί να δείχνει σήμερα η Lisa.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.