Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Μαχαίρωσε συμμαθητές του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας 16χρονος φέρεται ότι μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους μέσα στο σχολείο του γιατί ήθελε να μιμηθεί τη σφαγή στο Λύκειο Κολουμπάιν των ΗΠΑ, το 1999, ανακοίνωσε σήμερα η πορτογαλική αστυνομία.

Η επίθεση σημειώθηκε στην Μασάμα, 10 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Λισαβόνας.

Στα θύματα περιλαμβάνονται τέσσερις μαθητές και ένας 40χρονος υπάλληλος του σχολείου. Ο ένας από τους τραυματίες, ένα 16χρονο αγόρι, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση όμως η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, κατηγορείται ότι αρχικά προκάλεσε μια έκρηξη ώστε να πανικοβάλει τους συμμαθητές του και κατόπιν άρχισε να μαχαιρώνει όποιον έβρισκε μπροστά του, στην αυλή του σχολείου, με δύο κουζινομάχαιρα.

Σε ένα χαρτί που είχε επάνω του ο 16χρονος έγραφε ότι ήθελε να σκοτώσει τουλάχιστον 60 ανθρώπους και μετά να αυτοκτονήσει, ακολουθώντας το παράδειγμα των δύο μαθητών από το Κολουμπάιν του Κολοράντο που σκότωσαν 13 μαθητές και καθηγητές και κατόπιν έθεσαν τέλος στη ζωή τους.

Σε μια τσάντα που είχε μαζί του εντοπίστηκαν επίσης μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, εκρηκτικά, μπουκάλια με αλκοόλ και σπίρτα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.