Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Με αίμα βάφτηκε αθλητικό γεγονός στο Μεξικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο με τον οδηγό να πέφτει πάνω στους θεατές.

Τουλάχιστον 9 άνθρωποι, ανάμεσά τους τρία παιδιά, σκοτώθηκαν και άλλοι 79 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν ένα τετρακινητήριο όχημα ανώμαλου δρόμου -monster truck- έπεσε πάνω στους θεατές ενός αγώνα extreme sports, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της εισαγγελίας στην πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο φράγμα Ελ Ρεχόν, στα προάστια της πόλης αυτής, περίπου 370 χλμ. νότια από τα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στους θεατές.

Ανάμεσα στα θύματα είναι δύο κορίτσια 6 και 7 ετών και ένα αγόρι 12 ετών, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα των δημοτικών αρχών της Τσιουάουα στο Facebook. Από τους τραυματίες, περίπου 46 άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται και 33 έλαβαν εξιτήριο.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας Τσιουάουα, Σίζαρ Ντουάρτε ανάρτησε στο Twitter, ότι σοκαρίστηκε από τον μεγάλο αριθμό των θυμάτων, ενώ διέταξε τριήμερο πένθος και ζήτησε από τους πολίτες να κάνουν δωρεά αίματος για τους τραυματίες.

Ο Ντουάρτε δήλωσε ότι σύμφωνα με την αρχική έρευνα, ο 51χρονος οδηγός πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του δυστυχήματος.

Μετά το τραγικό ατύχημα, αξιωματούχοι ακύρωσαν τη συνέχιση του αγώνα «εις ένδειξη αλληλεγγύης προς τις οικογένειες των θυμάτων», ανάρτησε στο Twitter ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Μάρκο Αδάμ Κιεζάντα. Ο ίδιος είχε δηλώσει νωρίτερα πως έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με τα αίτια του ατυχήματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.