Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αντί για ασθενοφόρο έφτασαν αστυνομικοί και άνοιξαν «πυρ»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νεκρός έπεσε ένας άντρας στις ΗΠΑ από πυροβολισμούς των αρχών.

Όταν η Alcia Herron από την Τζόρτζια των ΗΠΑ κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης, 911, και ζήτησε ένα ασθενοφόρο, το τελευταίο που περίμενε να εμφανιστεί ήταν οπλισμένοι αστυνομικοί, οι οποίοι για άγνωστους λόγους άνοιξαν «πυρ» σκοτώνοντας τον αρραβωνιαστικό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή και ακόμη η υπόθεση παραμένει «θολή». Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι κάλεσε το 911 καθώς ανησυχούσε για τα φάρμακα που ο αρραβωνιαστικό της, Jack Lamar Roberson, έπαιρνε για το διαβήτη.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, σύμφωνα με την ίδια, έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον άντρα. Τόσο η Alcia, όσο και η μητέρα του, ήταν μάρτυρες του περιστατικού, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν και η 8χρονη κόρη του ζευγαριού.

Από την άλλη, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι ο Roberson κρατούσε δύο όπλα, αν και ο δήμαρχος δήλωσε ότι οι αναφορές που ο ίδιος έλαβε, έκαναν λόγο για μαχαίρι.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι πληροφορίες που είχαν λάβει έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του Roberson. Η μητέρα του θύματος αρνήθηκε ότι ο γιος της κρατούσε οποιοδήποτε μαχαίρι, ενώ η αρραβωνιαστικιά του περιέγραψε τα όσα συνέβησαν ως εξής:

«Δεν είχε τίποτα στα χέρια του οποιαδήποτε στιγμή πριν ήρθαν, όσο ήταν εδώ, τίποτα. Απλώς ήρθαν και τον πυροβόλησαν. Δεν είπε τίποτα, η αστυνομία δεν είχε πει τίποτα, ήταν σαν μια βουβή ταινία. Δεν ακούγονταν τίποτα, το μόνο που μπορούσες να ακούσεις ήταν οι πυροβολισμοί που είδα να στρέφονται στο σώμα του και αυτόν να πέφτει κάτω».

Στη φωτογραφία ο 43χρονος Jack Lamar Roberson με την κόρη του...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.