Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Επιτέλους καλά νέα για τα προνοιακά επιδομάτα Ιουλίου-Αυγούστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με 112 εκατ. χορηγεί τους δήμους το υπουργείο Εσωτερικών για την κάλυψη των προνοιακών επιδομάτων Ιουλίου-Αυγούστου.


Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, δίνεται επιχορήγηση στους δήμους από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, ύψους 112.988.331,31 ευρώ για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2013.

Η επιχορήγηση δίνεται από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών».

Από το υπουργείο Εσωτερικών επισημαίνεται εμφατικά, ότι το ποσό προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Το σχόλιό μας: Την ώρα που αναρτάται η ανάρτηση αυτή, δεν έχει γίνει γνωστό (και πως να γίνει άλλωστε αφού μόλις υπέγραψε ο υπουργός) κάτι για την ακριβή ημερομηνία καταβολής των επιδομάτων και της κατάθεσης στους λογαριασμούς των δικαιούχων. Περισσότερες και ακριβέστερες πληροφορίες ή θα τις βάλω, αν τις βρω, με νέα ανάρτηση, ή μπορεί ο κάθε αναγνώστης να επικοινωνεί με την πρόνοια που ανήκει ή τον δήμο που κατοικεί και είναι αρμόδιος για τις πληρωμές, για να μαθαίνει το τι θα γίνει ακριβώς στην περιοχή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.