Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η φωτογραφία που προκάλεσε σοκ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια φωτογραφία που έκανε την εμφάνισή της στο Facebook και στη συνέχεια σε όλα τα social media, έχει προκαλέσει πανικό στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι προσπαθούν απεγνωσμένα να ανακαλύψουν τον χρήστη που την ανέβασε.

Το γιατί έχει προκαλέσει πανικό, δεν χρειάζεται εξήγηση. Σε αυτή απεικονίζεται μια νεαρή, να ποζάρει χαμογελώντας στον φακό, την ώρα που με ένα όπλο σημαδεύει ένα παιδί, σχεδόν δύο ετών.

Δυστυχώς, η φωτογραφία, δεν συνοδεύεται από κάποια στοχεία, ώστε να εντοπιστεί ο χρήστης που την ανέβασε. Το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι κάποιος την πόσταρε στο Facebook της Αργεντινής, σχεδόν πριν από ένα μήνα.

Από τότε οι χρήστες έχουν κάνει χιλιάδες share, ώστε να εντοπιστεί τόσο η γυναίκα όσο και το παιδί, το οποίο πιστεύουν ότι κινδυνεύει.

Επίσης, κανένας, δεν γνωρίζει αν το όπλο είναι αληθινό ή όχι. Οι χρήστες, όμως, διευκρινίζουν, ότι είτε είναι αληθινό, είτε όχι, σημασία έχει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εκθέτει το παιδί στη βία και ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το παιδί να τραυματιστεί.

Μέλη της οργάνωσης "Νο Longer Victim" παρακαλούν να τους βοηθήσει όποιος γνωρίζει κάτι.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.