Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Το κλάμα του μικρού ελέφαντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η μητέρα του το απέρριψε και επιχείρησε να το ποδοπατήσει- Δείτε τις φωτογραφίες.

Σε μια σχέση που υπό κανονικές συνθήκες δεν επιτρέπει παρεμβάσεις αναγκάστηκαν να επέμβουν οι υπεύθυνοι ζωολογικού κήπου στην Κίνα, παρακολουθώντας έναν θηλυκό ελέφαντα να επιχειρεί να ποδοπατήσει μέχρι θανάτου το νεογέννητο μικρό του.

Η μητέρα πάτησε τον μικρό Zhuangzhuang αμέσως μετά τη γέννησή του στις 30 Αυγούστου.

Οι κτηνίατροι θεώρησαν αρχικά πως επρόκειτο για ατύχημα. Απομάκρυναν το μικρό για να φροντίσουν τα τραύματά του και το επέστρεψαν στη μητέρα του δύο ώρες αργότερα- αλλά εκείνη άρχισε και πάλι να το πατά. Τότε πήραν το μικρό οριστικά μακριά από τη μαμά του.

Το μικρό, που είχε βιώσει την απόρριψη από τη μητέρα του, έκλαιγε επί πέντε ώρες και το προσωπικό στο Shendiaoshan Wild Animal Natural Reserve Area στην επαρχία Shandong της Κίνας δεν σταμάτησε να το φροντίζει και να το παρηγορεί.

Ένας υπάλληλος το «υιοθέτησε», σύμφωνα με τη Daily Mail, και πλέον σήμερα το μικρό σημειώνει πρόοδο.

«Το ελεφαντάκι είχε στρεσαριστεί πολύ κι έκλαιγε για πέντε ώρες. Δεν άντεχε τον αποχωρισμό από τη μητέρα του και ήταν εκείνη που προσπαθούσε να το σκοτώσει», τόνισε εκπρόσωπος του κήπου, σημειώνοντας πως είναι άγνωστο γιατί η μητέρα επιτέθηκε στο μικρό της αλλά εκείνοι δεν μπορούσαν να ρισκάρουν να το αφήσουν μαζί της.

Δείτε τις φωτογραφίες










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.