Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παντρεύτηκε ενώ ήταν σε κώμα και λίγο μετά έφυγε από τη ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η τραγική ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού από την Κίνα
.
Η He Jingjing ντύθηκε νυφούλα, παντρεύτηκε τον σύντροφο της ζωής της και λίγη ώρα μετά έφυγε από τη ζωή.

Η νεαρή γυναίκα από την Κίνα είχε πέσει τα τελευταία δύο χρόνια σε κώμα, και η οικογένειά της πήρε την απόφαση να τήν αποσυνδέσει από τα μηχανήματα που τήν κρατούσαν στη ζωή. Πριν από αυτό όμως ήθελαν να πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία, προτού η ζωή της πάρει αυτή τη δραματική τροπή, που δεν ήταν άλλη από το να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Lu Lai.

Το ζευγάρι από το Guangdong της νοτιοανατολικής Κίνας είχε «τον κόσμο στα πόδια του» το 2011. Ήταν ερωτευμένοι και είχαν και οι δύο πάρα πολύ καλές δουλειές. Σχεδίαζαν να παντρευτούν και έκαναν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.



Τα σχέδιά τους όμως, όπως γράφει η Daily Mail, χάλασαν απότομα όταν η He Jingjing μια μέρα γύρισε πολύ άρρωστη από τη δουλειά.

Έπεσε σε κώμα την ώρα της μεταφοράς της στο νοσοκομείο και από τότε δε συνήλθε ποτέ.



Επί δύο χρόνια η οικογένειά της ήλπιζε ότι η υγεία της θα βελτιωνόταν. Όμως αυτό δεν έγινε. Έτσι αποφάσισαν να γιορτάσουν τα 28α γενέθλιά της με μια τούρτα και μετά να τελέσουν το γάμο που τόσο πολύ επιθυμούσε.

Οι δικοί της αποφάσισαν ακόμη να δωρίσουν τα όργανά της, για να βοηθηθούν άλλοι άνθρωποι.



«Χαίρομαι που μπορεί με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει να ζήσουν άλλοι άνθρωποι. Σε ό,τι αφορά εμένα, θα ζει για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Μου λείπει» είπε ο αγαπημένος της.



«Θέλαμε να κάνουμε έναν ωραίο γάμο, και το καθυστερούσαμε για να μαζέψουμε περισσότερα χρήματα. Ήταν άρρωστη, αλλά δεν ήθελε να σταματήσει να δουλεύει. Μια μέρα δέχτηκα ένα τηλεφώνημα ότι είχε καταρρεύσει μπροστά στον υπολογιστή της και ότι τήν πήγαιναν στο νοσοκομείο. Μού είπαν ότι είχε σταματήσει να αναπνέει ενώ ήταν στο ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο οι γιατροί μού είπαν ότι ήταν ζωντανή, αλλά ότι είχε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Δε μπορούσαν να κάνουν πια τίποτα για εκείνη» πρόσθεσε.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.