Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεάν διαμονή για τους χρήστες του Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε... 10.000 followers.

Ένα boutique ξενοδοχείο στο Πλίμουθ της Αυστραλίας, σχεδιάστηκε με βάση τους... χρήστες του Instagram. Λέγεται «1888 Hotel» και από τους πέντε ορόφους του μπορεί κανείς να βλέπει κάθε επίπεδο. Κάθε στοιχείο που έχει χρησιμοποιηθεί (διακοσμητικό, αρχιτεκτονικό κ.τ.λ.) έχει επιλεγεί με τέτοιο τρόπο που να θεωρείται «άξιο αναφοράς και φωτογράφισης» για τους λάτρεις του Instragram, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Το ξενοδοχείο πήρε το όνομά του από τη χρονολογία που η Kodak κυκλοφόρησε το πρώτο φωτογραφικό κουτί. Διαθέτει free WiFi σε όλους τους χώρους και από ένα iPad σε κάθε ένα από τα 90 δωμάτιά του, προκειμένου να μπορούν να το χρησιμοποιούν οι επισκέπτες του.

Με το που μπαίνουν στο χώρο του ξενοδοχείου οι επισκέπτες αντικρίζουν ένα χώρο που καλείται «selfies», όπου μπορούν να ανεβάσουν μια φωτογραφία από το check-in τους, καθώς επίσης και μια ψηφιακή τοιχογραφία που δημιουργήθηκε με φωτογραφίες στο Instagram.

Όσοι από τους επισκέπτες του έχουν πάνω από 10.000 followers στο Instagram, αλλά και εκείνοι που θα τραβήξουν τις καλύτερες φωτογραφίες ενώ διαμένουν σε αυτό, μπορούν να κερδίσουν μια δωρεάν διαμονή.

Ένα δίκλινο δωμάτιο κοστίζει 140 δολάρια τη βραδιά.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.