Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Μπλόκα» στους πλειστηριασμούς στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκέντρωση σήμερα έξω από το Ειρηνοδικείο.
Νέο ραντεβού δίνουν σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι έξω από το Ειρηνοδικείου Ηρακλείου τα μέλη της κίνησης «Λαϊκή Στάση Πληρωμών» σε μια προσπάθεια ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες. Στόχος της κίνησης δεν είναι άλλος από το να «παγώσουν» οι πλειστηριασμοί των ιδιωτικών περιουσιών.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση:
«Ο κυβερνητικός φασισμός ξεπέρασε κάθε όριο ξεδιαντροπιάς και βαναυσότητας. Η κυβέρνηση θέλοντας να ευχαριστήσει τους εξωτερικούς εντολείς βάζει σε πρώτη προτεραιότητα το ξεπούλημα των κατοικιών του πολίτη. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών δικαιώνεται για τους αγώνες που τόσο καιρό δίνει στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, παρότι αρκετοί συμπολίτες μας τόνιζαν ότι η ώρα της πρώτης κατοικίας δεν θα έρθει ποτέ. Όμως ήρθε η ώρα να αντισταθούμε συντονισμένα με συνεχείς αγώνες, παρόντες στις επάλξεις και με αμείωτο πάθος για την ελευθερία.

Η ώρα του γενικού ξεσηκωμού έφτασε, πλέον δεν περισσεύει κανείς! Τώρα είναι η ώρα μας να αντισταθούμε στις φασιστικές πολιτικές της κυβέρνησης και των ξένων εντολέων.

Ή τώρα ή ποτέ!

Όλοι την Τετάρτη 4/9/13 και ώρα 15:15 έξω από το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου για την επόμενη παρέμβασή μας, ενάντια στην κλοπή ιδιωτικών περιουσιών από τις τράπεζες και ταυτόχρονα για την επόμενη τακτική συνέλευση της Λ.Σ.Π.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους, τις συνελεύσεις των γειτονιών, τους συλλόγους και τις συλλογικότητες του Ηρακλείου να συζητήσουν το ζήτημα και να αποφασίσουν τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Να πούμε ναι στον κοινό αγώνα- Να καταργήσουμε στην πράξη τα μνημόνια!

Δεν θα αφήσουμε κυβέρνηση, κεφάλαιο, ΕΕ, ΔΝΤ να μας οδηγήσουν στην καταστροφή! Με αγώνες διαρκείας, με παλλαϊκό ξεσηκωμό στη δουλειά, στη γειτονιά, στις σχολές, μπορούμε να νικήσουμε!», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.


Πηγή: http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.