Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Πιλότος ο 5χρονος που έκλαιγε γυμνός στο χιόνι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζει τη σκληραγώγηση ο μπαμπάς του.

Πριν από περίπου ένα χρόνο το βίντεο με τον Κινέζο πατέρα που «σκληραγωγούσε» τον 5χρονο γιο του αφήνοντάς τον γυμνό στο κρύο είχε προκαλέσει οργή στο διαδίκτυο.

Αυτή τη φορά μπαμπάς και γιος επιστρέφουν στον Τύπο αλλά για άλλο λόγο: επειδή, σύμφωνα με τον αυτοαποκαλούμενο «Eagle Dad» ο 5χρονος έγινε το νεότερο άτομο που πέταξε ένα μικρό αεροσκάφος χωρίς βοήθεια.

Ο μικρός He Yide ή Duoduo ολοκλήρωσε την πτήση των 35 λεπτών στο Πάρκο Άγριας Ζωής του Πεκίνου το Σάββατο.

Ο πατέρας He Liesheng πλήρωσε πάνω από 3.500 ευρώ για τα μαθήματα του γιου του και τώρα λέει πως θα επικοινωνήσει με τα Ρεκόρ Γκίνες για να τους ενημερώσει για το επίτευγμα του μικρού.

Σύμφωνα με τον κινεζικό Τύπο, υπήρχε άλλος ένας χειριστής μέσα στο αεροσκάφος με τον Duoduo, αλλά μόνο για εποπτεία.

«Η πρώτη του πτήση ήταν πολύ επιτυχής και δεν φοβήθηκε καθόλου», έγραψε ο μπαμπάς στο κινεζικό Twitter, Weibo.

Στη Nanjing της ανατολικής Κίνας ο He Liesheng είναι γνωστός για το αυστηρό πρόγραμμα στο οποίο υποβάλλει τον 5χρονο γιο του. Εκτός από τη γυμναστική στο χιόνι, πέρσι είχε κι άλλη μια ιδέα: προπονούσε το αγοράκι για να κάνει μόνο του ιστιοπλοΐα στην ανοιχτή θάλασσα.

Ο ίδιος υποστήριξε πως ο μικρός γεννήθηκε πρόωρα και πως έπρεπε να τον υποβάλει σε δοκιμασίες σωματικές και πνευματικές για να τον δυναμώσει.

Πέρσι ο μπαμπάς και τα δύο παιδιά του διασώθηκαν από το όρος Φίτζι επειδή εκείνος αγνόησε τις μετεωρολογικές προβλέψεις. Μάλιστα είχε μαζί του μόνο μία σοκολάτα και λίγο νερό, πιστεύοντας πως θα μπορέσουν να κάνουν στάσεις καθοδόν για ο,τι άλλο χρειαστούν.

Παραδέχθηκε πως ήταν εξίσου τρομοκρατημένος με τα παιδιά του σε κάποια σημεία της αναρρίχησης. Δεν είχε όμως κρίνει απαραίτητο να πάρει μαζί του αδιάβροχα ρούχα κι έτσι με μία ξαφνική νεροποντή τα παιδιά μούσκεψαν.

Τα περισσότερα καταφύγια ήταν ήδη γεμάτα και κάποια στιγμή, με τη θερμοκρασία να φτάνει στο μηδέν και τον αέρα να «ξυρίζει», τα παιδιά άρχισαν να κλαίνε.

Τελικά κλήθηκαν οι διασώστες του πάρκου που φρόντισαν και τους τρεις δίνοντας τους ζεστά ρούχα και ιατρική βοήθεια.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.