Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Athens Flying Week: Αδρεναλίνη στα… ύψη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Athens Flying Week 2013, Tο 2ο διεθνές αεροπορικό show διοργανώνεται από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα με αποκορύφωμα τις αεροπορικές επιδείξεις στο αεροδρόμιο Τατοΐου.

Πάνω από 50.000 θεατές αναμένεται να παραβρεθούν στο Athens Flying Week που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αττική, από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου. Στην τριήμερη αεροπορική γιορτή, η οποία πέρυσι συγκέντρωσε περισσότερους από 20.000 θεατές, παίρνουν μέρος μερικοί από τους καλύτερους πιλότους του κόσμου και οι πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές. Αποκορύφωμα της διοργάνωσης είναι οι επιδείξεις που θα γίνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου, κατά την διάρκεια των οποίων στρατιωτικά και πολιτικά αεροσκάφη θα επιδείξουν τις ικανότητες και τις δυνατότητες τους.



Εφέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή τα ακροβατικά σμήνη της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας (F-16 Demo), της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας («ORLIK» Aerobatic Team), η ομάδα της Red Bull (Alpha Jet) και διεθνούς φήμης πιλότοι, όπως οι Francesco Fornabaio, Luca Bertossio και Jurgis Kairys, ενώ θα πετάξει η ομάδα των βετεράνων Blu Circe και η ομάδα των χειριστών με ειδικές ανάγκες WeFly! Team.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν, η Πολεμική Αεροπορία, η Αεροπορία Στρατού, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα με τα εναέρια μέσα και τους κορυφαίους κυβερνήτες τους, οι οποίοι θα εκτελέσουν ασκήσεις ακριβείας, επιχειρησιακούς ελιγμούς, εικονικές διασώσεις κ.λ.π. Στο πλαίσιο των επιδείξεων το κοινό θα παρακολουθήσει διελεύσεις ακριβείας ελικοπτέρων από τους κορυφαίους πιλότους Ηλία Σοφιανό και Δημήτρη Βερβερέλη, με την WARTER AVIATION καθώς και πτήσεις αερομοντελισμού.

Στην αεροπορική εκδήλωση έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή πληρώματα ιδιωτικών αεροσκαφών από την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ελβετία και πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, με συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel από τις 2 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και θέματα για το ευρύ κοινό και όσους ασχολούνται με την αεροπορία.

Στις 26 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί pre-show στην παραλία Παλαιού Φαλήρου στις 5.30 μ.μ., όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το Alpha Jet της Red Bull, τον παγκοσμίου φήμης κορυφαίο πιλότο της Breitling Francesco Fornabaio και τρία υδροπλάνα με πιλότους τον Μ. Αναστασίου, Γ. Αλεβίζο και Κ. Ρωσσίδη.



Το Athens Flying Week διοργανώνεται από τον Δήμο Αχαρνών, τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου και την P.C. Podimatas Audiovisual S.A., ενώ συνέβαλαν σημαντικά στην επιτυχή διοργάνωση του ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), το Marketing Greece και η Ενωση Ξενοδόχων Αθηνών Αττικής και Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ).

Το πλήρες πρόγραμμα προσέλευσης του κοινού στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοίου το τριήμερο των κεντρικών εκδηλώσεων (27-29 Σεπτεμβρίου 2013) είναι:

-Παρασκευή 27/09: ώρα προσέλευσης του κοινού 16:00, πέρας εκδήλωσης 18:30,

-Σαββατοκύριακο 28-29/09: ώρα προσέλευσης του κοινού 09:00, πέρας εκδήλωσης 18:30

Κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων στο Τατόι το πάρκινγκ θα είναι ελεύθερο εντός του αεροδρομίου, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι:

-Παρασκευή 27/09: 5 € ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 3 € για παιδιά 3-12 ετών, Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών

Σαββατοκύριακο 28-29/09: 8 € Ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών, 4 € για παιδιά 3-12 ετών, Δωρεάν είσοδος για παιδιά έως 3 ετών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.