Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Γεωργιάδης: Ποιοι θα απολυθούν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατέστησε σαφές ότι θα απολυθούν στο χώρο της υγείας μόνο όσοι έχουν πλαστά πτυχία, μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

«Το 95% των μεταρρυθμίσεων που μας παρουσιάζει η τρόικα, είναι πολύ ωραίες, αλλά ήδη ψηφισμένες εδώ και πολλά χρόνια, είναι νόμοι και δεν εφαρμόζονται», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, οι 1618 γιατροί που βρίσκονται σε κινητικότητα, θα έχουν τοποθετηθεί στις νέες τους μονάδες -της ίδιας υγειονομικής περιφέρειας- ανακοίνωσε στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας.

Διευκρίνισε ότι στην πραγματικότητα ότι ο αριθμός είναι μικρότερος, λόγω κοινωνικών κριτηρίων.

Ο κ. Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα μη ανανέωσης των συμβασιούχων γιατρών του ΕΟΠΥΥ και στο νομοσχέδιο που επίκειται, θα υπάρχουν άρθρα για την ανανέωση τους. «Χθες, ολοκληρώσαμε την ΚΥΑ με τον κ. Μητσοτάκη, θα την παρουσιάσουμε τη Δευτέρα, είμαστε εντός του χρονοδιαγράμματος που έχουμε θέσει», τόνισε. Πρόσθεσε ότι η διαδικασία θα γίνει με διαφάνεια και αντικειμενικότητα.

Υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη λειτουργία των νοσηλευτικών ιδρυμάτων κατά τη μεταβατική περίοδο της διαθεσιμότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.