Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Παχύσαρκος μεταφέρθηκε με... εκσκαφέα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ζυγίζει 400 κιλά - Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες.

Με το βάρος του να ξεπερνά τα 400 κιλά (!) η παραμικρή κίνηση είναι δύσκολη για τον 29χρονο Michael Lehberger. Αλλά λόγω του μεγέθους του είναι δύσκολο και για τους άλλους να τον βοηθήσουν. Έτσι, όταν άρχισε να νιώθει συμπτώματα καρδιακής ανεπάρκειας και κάλεσε τις Πρώτες Βοήθειες, προέκυψαν διάφορα προβλήματα.

Το πρώτο ήταν πως δεν χωρούσε από την πόρτα του σπιτιού, στο Riegelsberg της Γερμανίας, κι έτσι κλήθηκε η πυροσβεστική που άνοιξε τρύπα στον τοίχο, στο πλάι του σπιτιού, προκειμένου να βγει από εκεί.

Στη συνέχεια προέκυψε το δεύτερο πρόβλημα: η μεταφορά του. Τότε επιστρατεύτηκε ένας… εκσκαφέας ούτως ώστε με ασφάλεια να μετακινηθεί ο 29χρονος και να διακομιστεί στο νοσοκομείο σε ασθενοφόρο σχεδιασμένο για να μεταφέρει τέσσερις ασθενείς…

Οι άνδρες των Πρώτων Βοηθειών είχαν φτιάξει και μία σκαλωσιά έξω από το σπίτι του με σκοπό να τον κατεβάσουν από εκεί αλλά τελικά κρίθηκε πολύ επικίνδυνο και επελέγη η λύση του εκσκαφέα.

Η όλη επιχείρηση διήρκεσε… έξι ώρες, όπως γράφει η Daily Mail.

Ο νεαρός χρειάζεται να μεταφέρεται σε νοσοκομείο με κρεβάτια ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του ασθενή ενώ γείτονάς του δήλωσε πως δεν τον είχε δει να βγαίνει στην είσοδο του σπιτιού του εδώ και δύο χρόνια…

Δείτε τις φωτογραφίες



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.