Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Εργολαβικοί υπάλληλοι διαμαρτύρονταν στο Αριστοτέλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είχαν καταλάβει το γραφείο του πρύτανη και τελικά αποχώρησαν.

Αποχώρησαν πριν από λίγο από το γραφείο του πρύτανη του ΑΠΘ, Ι.Μυλόπουλου, πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι που παρουσία μελών της διοίκησης του ΕΚΘ και του προέδρου του Π. Τσαραμπουλίδη, διαμαρτυρήθηκαν στο κτίριο της πρυτανείας, με αίτημα να καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Η αντιπροσωπεία του ΕΚΘ και οι εργαζόμενοι μπήκαν στο γραφείο του πρύτανη που απουσίαζε και προσπάθησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί του. Τελικώς, ενημέρωσαν τη γραμματεία ότι θα επανέλθουν, επιδιώκοντας συνάντηση μαζί του τη Δευτέρα στις 10 πμ.

Οι πρώην εργολαβικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ ζητούν την εξόφληση των δεδουλευμένων Αυγούστου - Νοεμβρίου του 2012.

«Είμαστε απλήρωτοι από τον περασμένο Αύγουστο, άνεργοι από την αρχή του χρόνου και μόνο τελευταία, σε μια προκήρυξη για την καθαριότητα, λίγων ημερών (8-31 Ιουλίου) για 264 άτομα, πήγαν μόλις τριάντα άτομα από τους 316 που ήμασταν παλιά και αυτοί για λίγες μέρες δουλειάς χάνουν και το ταμείο ανεργίας» δήλωσε ο εκπρόσωπος τους και μέλος της διοίκησης του ΕΚΘ, Σιδέρης Κωνσταντινίδης.

Οι εργαζόμενοι κινήθηκαν και προς τα γραφεία της εργολαβικής εταιρίας στο ισόγειο του κτιρίου, αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές και αποχώρησαν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.