Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σύντομα οι μειώσεις των τιμολογίων στη μέση τάση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν επηρεάστηκαν οι καταναλωτές από την απελευθέρωση των τιμολογίων στη χαμηλή τάση.

Πολύ σύντομα η ΔΕΗ θα υπογράψει νέες, μειωμένες συμβάσεις με τους μεγάλους καταναλωτές στη Μέση Τάση, ενώ οριστικοποιείται η δυνατότητα διακοψιμότητας για την Υψηλή Τάση, με την οποία επιτυγχάνουμε μεγάλη εξοικονόμηση και ενίσχυση της παραγωγής από την μεγάλη βιομηχανία.

Αυτό επεσήμανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου, μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Ο κ. Παπαγεωργίου εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι μετά την πρόσφατη απελευθέρωση των τιμολογίων ηλεκτρικής ενέργειας στη Χαμηλή Τάση, δεν υπήρξε καμία απολύτως αύξηση για τους καταναλωτές.

Ο υφυπουργός παρουσίασε επίσης τις αλλαγές στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και ειδικότερα στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που προωθεί η κυβέρνηση και επεσήμανε ότι στόχος είναι να στηριχθεί η μικρομεσαία επιχείρηση, η ελληνική βιομηχανία, και φυσικά η ΔΕΗ που είναι πυλώνας της αγοράς ενέργειας, αλλά και να τονωθεί ο ανταγωνισμός στην παραγωγή και την προμήθεια ηλεκτρισμού.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ανδριανός Μιχάλαρος, ζήτησε τη στήριξη του υφυπουργού προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, να συμμετέχουν στα μεγάλα έργα που σχεδιάζονται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.