Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τελευταία ευκαρία για σύνταξη στα 50 - Αναλυτικοί πίνακες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τελευταία ευκαιρία για να κατοχυρώσουν τώρα τη σύνταξη τους με τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης του 2010 έχουν φέτος περίπου 500.00 ασφαλισμένοι σε Ταμεία του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ, των τραπεζών και του ΙΚΑ.

Οι εν λόγω ασφαλισμένοι, και κυρίως οι γυναίκες που είναι σήμερα πάνω από 45 ετών, μπορούν να κατοχυρώσουν σύνταξη στο 50ο ή το 55ο έτος της ηλικίας τους χωρίς να επιβαρυνθούν από καμία αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης.

Η ευκαιρία που μπορεί να αξιοποιήσει σχεδόν η πλειονότητα αυτών των ασφαλισμένων έχει να κάνει με το γεγονός ότι όσοι έχουν την απαιτούμενη ηλικία για σύνταξη αλλά τους υπολείπεται χρόνος ασφάλισης μπορούν να τον συμπληρώσουν και να «πιάσουν» τις προϋποθέσεις του 2010, υποβάλλοντας αίτηση για αναγνώριση των πλασματικών ετών που προβλέπει ο ν. 2084/92.

Η δυνατότητα αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί σύντομα και η αίτηση στα Ταμεία για αναγνώριση των πλασματικών ετών που οδηγούν τους ασφαλισμένους στη σύνταξη με τις προϋποθέσεις του 2010 θα πρέπει να υποβληθεί μέχρι τις 31/12/2013.







* Πατήστε επάνω στις φωτογραφίες για μεγέθυνση


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.