Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ανοιξιάτικες προσφορές σε Αθήνα και Πειραιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προτροπή των Εμπορικών Συλλόγων για τη στήριξη της αγοράς.

Σε ανοιξιάτικες προσφορές προτρέπουν οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθήνας και Πειραιά τους καταστηματάρχες των περιοχών τους και παράλληλα διοργανώνεται και πλήθος εκδηλώσεων.

Με την ευκαιρία της Ανθοκομικής Έκθεσης στον Τινάνειο Κήπο Πειραιά, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά πραγματοποιεί δράση 10ήμερων ανοιξιάτικων προσφορών από 17 έως 27 Μαΐου 2013 «δεδομένης της ανάγκης να δημιουργηθεί μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα».

Οι έμποροι που θέλουν να συμμετέχουν στη δράση, πρέπει να τηρήσουν την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη γνωστοποίηση στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς και στο αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Πειραιά των προσφερόμενων προϊόντων.

Προσφορές και εκδηλώσεις στην Αθήνα
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει τους εμπόρους της Αθήνας και το καταναλωτικό κοινό ότι το δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων «Mid season sales», που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 25 Μαΐου 2013, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Άθλησης Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με την καλύτερη δυνατή οργάνωση του δημόσιου χώρου και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
- Σάββατο 18.5.2013, ώρα 12.00: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα κινηθεί στη διαδρομή Σύνταγμα - Ερμού και θα πραγματοποιήσει συναυλία στην Πλ. Καπνικαρέας και στην Πλ. Μοναστηρακίου.

- Τρίτη 21.5.2013, ώρα 20.00: Ελληνική μουσική και χορός από το εργαστήρι μουσικής του ΟΠΑΝΔΑ στην Πλ. Μοναστηρακίου.

- Σάββατο 25.5.2013: Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσει στις 12.00 την εξής διαδρομή και συναυλίες: Ομόνοια - Αιόλου - Συναυλία στην Πλ.Κοτζιά - Αγ.Μάρκου - Συναυλία στην οδό Ευαγγελιστρίας και Ερμού - Πλ. Μητροπόλεως.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τους εμπόρους της Αθήνας να καταχωρίζου τις προσφορές τους στο www.pameathina.net και προτρέπει τους καταναλωτές να επισκέπτονται τον εν λόγω διαδικτυακό τόπο για να ενημερώνονται για τις ευκαιρίες του δεκαημέρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.