Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Καθηγήτρια κατηγορείται ότι βίασε μαθητή της μέσα στην τάξη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη 31χρονη στο New Mexico.

Για βιασμό ενός από τους μαθητές της κατηγορείται καθηγήτρια Λυκείου στο New Mexico των ΗΠΑ.

Η 31χρονη Jennifer Vigil συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθητή της ότι τον πίεζε να έρχεται σε σεξουαλική επαφή μαζί της μέσα στην τάξη του σχολείου.

Καθηγήτρια κατηγορείται ότι βίασε μαθητή της μέσα στην τάξη

Η ίδια ισχυρίζεται ότι το σεξ ήταν με ιδία βούληση του μαθητή, αλλά ο τελευταίος αναφέρει στην αστυνομία ότι η ιδέα να κάνει σεξ με την καθηγήτριά του είναι αηδιαστική. Για να αποδείξει ότι συνευρίσκονταν, ο μαθητής πήρε φωτογραφία την ώρα της πράξης με το κινητό του τηλέφωνο, ενώ ισχυρίστηκε ότι τον εξανάγκασε να έρθει σε πράξη μαζί αφού κλείδωσε τις πόρτες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, η Vigil φέρεται να ήρθε σε επαφή με το μαθητή σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Την πρώτη φορά του είπε «δεν φεύγεις από την τάξη μέχρι να πάρω κάτι από σένα». Τότε αυτός αρνήθηκε αλλά στη συνέχεια συναίνεσε προκειμένου να μπορέσει να βγει από την τάξη.

Η κατηγορούμενη ισχυρίζεται ότι ήταν ο μαθητής που ζητούσε σεξουαλικές χάρες και ότι είναι ενήλικος. Ωστόσο οι αρχές επισημαίνουν ότι, ανεξαρτήτως της ηλικίας του μαθητή, πρόκειται για σχέση που έχει να κάνει με δασκάλα-μαθητή και αυτό είναι παράνομο.

Η Vigil διδάσκει στο σχολείο 8 χρόνια και κρατείται στις φυλακές της Santa Fe.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.