Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΟΕΦΕ: Να σταματήσει η ομηρία των μαθητών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το Υπουργείο Παιδείας, η ΟΛΜΕ και τα κόμματα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να σταματήσει η ομηρία των μαθητών και των οικογενειών τους, σχετικά με την απόφαση της ΟΛΜΕ για απεργία στις πανελλαδικές εξετάσεις, εκφράζει με ανακοίνωση η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστηρίων Ελλάδος.

«Η Ο.Ε.Φ.Ε παρακολουθεί όλο το τελευταίο διάστημα με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις σχετικά με τις αποφάσεις και την εισήγηση για κινητοποιήσεις των καθηγητών της ΟΛΜΕ, μέσα στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Μέσα σε ένα κλίμα αβεβαιότητας και απογοήτευσης που έχει προκληθεί, τα μέλη μας, έχοντας καθημερινή επαφή με τους μαθητές και τους γονείς τους, βλέπουν τους κόπους 3 χρόνων να απειλούνται από άγονες κομματικές και συντεχνιακές αντιπαραθέσεις.

Η Ο.Ε.Φ.Ε ευελπιστεί στην άμεση εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης, προκειμένου οι υποψήφιοι να μπορέσουν έστω και την τελευταία εβδομάδα, να αφοσιωθούν απρόσκοπτα στην μελέτη τους και με απόλυτη ηρεμία να μπορέσουν να προσέλθουν την Παρασκευή 17 Μαΐου στις εξετάσεις, σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους.

Σε κλίμα συναίνεσης το υπουργείο Παιδείας, η ΟΛΜΕ και τα κόμματα θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή, προκειμένου να σταματήσει η ομηρία περίπου 100.000 μαθητών και των οικογενειών τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.