Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νέες υπηρεσίες στο νοσοκομείο Παπανικολάου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι εξετάσεις μπορούν να κάνουν οι ασθενείς.
Νέες υπηρεσίες προσφέρονται στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ από το ακτινολογικό εργαστήριο, την καρδιολογική μονάδα, το εργαστήριο κλινικής νευροφυσιολογίας και τη μονάδα καταγραφής διαταραχών ύπνου του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου», μέσω των τακτικών εξωτερικών ιατρείων και των εξειδικευμένων μονάδων.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις που μπορούν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι οι εξής:

Στο ακτινολογικό εργαστήριο εξετάσεις που αφορούν υπερηχοτομογραφία, triplex καρωτίδων, υπερηχογράφημα άνω -κάτω κοιλίας, θυρεοειδούς αδένα και μαστών

Στην καρδιολογική μονάδα, πλέον της ήδη υπάρχουσας καρδιολογικής εξέτασης και του υπερηχογραφήματος καρδιάς, προσφέρεται εξέταση δοκιμασίας (τεστ)κοπώσεως σε κυλιόμενο τάπητα.

Στο εργαστήριο κλινικής νευροφυσιολογίας προσφέρεται εξέταση - μελέτη 24ωρης βιντεο-καταγραφής ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος,για τη διάγνωση και αντιμετώπιση των επιληπτικών συνδρομών,

Aπό την νεοσυσταθείσα μονάδα καταγραφής διαταραχών ύπνου παρέχεται η δυνατότητα της πολυσωματοκαταγραφικής μελέτης ύπνου για διάγνωση, αντιμετώπιση και θεραπεία.

Οι συγκεκριμένες διαγνωστικές εξετάσεις αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες προσφέρονται σε όλους τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ή σε ενδιαφερόμενους πολίτες έναντι πληρωμής, μέσω ραντεβού ή και παραπομπής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για ραντεβού στο τηλέφωνο 2313-324167 και για πληροφορίες: ακτινολογικό εργαστήριο 2313-324286, καρδιολογική μονάδα 2313-324285 και εργαστήριο κλινικής νευροφυσιολογίας 2313-324266.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.