Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Σκότωσε τους παππούδες και βίασε κοριτσάκι 2 ετών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γονείς του είχαν πάει να δουν μια ταινία στο σινεμά.

Μόνο με τη λέξη φρίκη μπορεί να περιγράψει κανείς αυτό που έζησε ένα ζευγάρι και η μικρή τους κόρη από την Αλάσκα, όταν επέστρεψε σπίτι του από το σινεμά.

Ανοίγοντας την πόρτα του σπιτιού τους βρήκαν δολοφονημένους τους παππούδες του ενός και έναν γυμνό άντρα να βιάζει την μόλις 2 ετών κόρη τους!

Ο δράστης σκότωσε τον 71χρονο Touch Chea και την 73χρονη σύζυγό του Sorn Sreap, οι οποίοι πρόσεχαν τη δισέγγονή τους για να μπορέσουν οι γονείς της να δουν μια ταινία στον κινηματογράφο με τον 2χρονο γιο τους.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι ο 24χρονος Jerry Andrew Active είχε βιάσει και τη γιαγιά του παιδιού. Όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς φορούσε μόνο το μποξεράκι του. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου και δευτέρου βαθμού, σεξουαλική επίθεση και διάρρηξη.

Τέσσερα χρόνια πριν ο δράστης είχε καταδικαστεί για παρόμοια επίθεση, αναφέρει η Anchorage Daily News, ενώ το προχθεσινό φονικό το διέπραξε ενώ βρισκόταν έξω με αναστολή.

Το 2009 είχε εισβάλλει σε ένα σπίτι στην περιοχή Togiak και επιτέθηκε σεξουαλικά σε ένα 11χρονο κορίτσι, ενώ οι γονείς της κοιμόντουσαν. Αμέσως μετά επιτέθηκε και στα υπόλοιπα τρία μέλη της οικογένειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.