Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προσφορά αγάπης των ομογενών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ομογενειακός φορέας που δημιουργήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα και με σκοπό να στηρίξει ευπαθείς ομάδες, έκανε πασχαλινή διανομή τροφίμων σε διάφορες περιοχές της χώρας μας.

Πρόκειται για το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης (Hellenic Relief Foundation), το οποίο χθες, Μεγάλη Τρίτη, πραγματοποίησε πασχαλινή διανομή στο Μερόπειο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ελληνοαμερικανικού φορέα, γύρω στις 480 οικογένειες παρέλαβαν δέματα με βασικά τρόφιμα, τσουρέκια και φρέσκο αρνί.

Η πασχαλινή διανομή σε Αθήνα, Πέραμα, Κερατσίνι, Ταύρο, Σπέτσες έγινε δυνατή χάρη στη γενναιοδωρία του ομογενούς επιχειρηματία Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος διέθεσε γύρω στα 22.000 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Ζαχαριάδης ταξίδεψε στην Ελλάδα και παραβρέθηκε τόσο στην προετοιμασία των δεμάτων, όσο και στη διανομή.

«Ήταν μια συγκινητική, αλλά και σοκαριστική εμπειρία» δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης, προσθέτοντας: «Μου έκανε εντύπωση ο οργανωμένος μηχανισμός που έχει δημιουργήσει το Ίδρυμα Ελληνικής Συμπαράστασης με τη συνδρομή του Ιδρύματος Φίλων των Αστέγων και την επικεφαλής Μαρία Σιούρδη. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιες καταστάσεις στην Ελλάδα, αλλά απ' ότι διαπίστωσα ιδίοις όμμασι οι ανάγκες είναι μεγάλες και χρειάζεται γενική κινητοποίηση της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας. Άνθρωποι αξιοπρεπείς, με ευγένεια και καρτερία, αδυνατούν να θρέψουν τα παιδιά τους και αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί με αλληλεγγύη και ανθρωπιά».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.