Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Φιλική προς τα ΑμΕΑ η παραλία στο Πόρτο Γερμενό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την τοποθέτηση μιας ακόμη διάταξης πρόσβασης των ατόμων με κινητικά προβλήματα σε παραλία της Δυτικής Αττικής, αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής κατόπιν εισήγησης της Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττική Σταυρούλας Δήμου προς την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Λιλίκα Βασιλάκου.

Πρόκειται για την παραλία του Πόρτο Γερμενό, όπου οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα, ώστε την καλοκαιρινή περίοδο να είναι έτοιμη προς χρήση από τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Σημειώνουμε ότι είναι η 3η διάταξη που θα τοποθετηθεί στην περιοχή της Δυτικής Αττικής μετά από τις διατάξεις που εγκαταστάθηκαν στις παραλίες του Αλεποχωρίου και της Κινέττας.

«Αυτό που για πολλούς θεωρείται αυτονόητο, δυστυχώς για τα άτομα με ειδικές ανάγκες αποτελεί καθημερινή ανάγκη όπως το δικαίωμα πρόσβασης στη θάλασσα είτε για λόγους άσκησης, είτε λόγους αναψυχής. Μέσα στο πλαίσιο των δράσεών μας για τη διευκόλυνση των ΑμΕΑ τοποθετούμε άλλη μια διάταξη πρόσβασης στη θάλασσα αυτή τη φορά στο Πόρτο Γερμενό. Στα σχέδιά μας είναι η τοποθέτηση αντίστοιχης διάταξης και στην παραλία της Ψάθας και ήδη έχουμε προβεί στις απαραίτητες ενέργειες», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.