Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Υγεία:Βράβευση για στήριξη σε αθλητές με αναπηρία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο όμιλος Υγεία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και για τα επόμενα 4 χρόνια, τους 166 αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσει την προετοιμασία τους για την Παραολυμπιάδα του 2016, που θα διεξαχθεί στο Ρίο της Βραζιλίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Για το λόγο αυτό παρέχει στους αθλητές τη διενέργεια των διαγνωστικών τους εξετάσεων, καθώς και την κάλυψη των ιατρικών επισκέψεων στα Νοσοκομεία και τα Συνεργαζόμενα Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ πανελλαδικά.

Παράλληλα, στους 7 αθλητές που είχε «υιοθετήσει», παρέχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, τη δυνατότητα δωρεάν πρόσβασης σε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ (Εξωτερικά Ιατρεία, διαγνωστικές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας).

Επιπλέον, σε όσους αθλητές έλαβαν μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς αγώνες, παρέχει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, δωρεάν επισκέψεις σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων στα Εξωτερικά Ιατρεία και τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων, καθώς και πολύ σημαντικές εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας.

Τα παραπάνω ανακοινώθηκαν, στο πλαίσιο της βράβευσης του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ ως υπερήφανου χορηγού των Παραολυμπιακών Αγώνων- Λονδίνο 2012, για τη συμβολή και τη στήριξή του στα μέλη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε εορταστική εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που διακρίθηκαν στην Παραολυμπιάδα του Λονδίνου, καθώς και όσων κατετάγησαν από την 4η έως την 8η θέση. Το βραβείο παρέλαβε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα. Κατερίνα Σκουτέλα.

Στην εκδήλωση παράλληλα, βραβεύτηκαν και οι υπόλοιποι χορηγοί της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, μεταξύ άλλων και η Olympic Air.

Υπενθυμίζουμε ότι, ο όμιλος Υγεία στήριξε την προετοιμασία των αθλητών που έλαβαν μέρος στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου (Αύγουστος 2012), αναλαμβάνοντας, την πλήρη κάλυψη των ιατρικών – εργαστηριακών τους εξετάσεων, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εξέταση κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς της Εθνικής Ομάδας.

Παράλληλα, στήριξε οικονομικά τις προσπάθειες των αθλητών, καλύπτοντας άμεσες ανάγκες για προμήθεια απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού/ρουχισμού (πχ μάσκες, καρότσια, ξίφη για τους αγώνες της Ξιφασκίας κ.τλ.).

Επίσης, προχώρησε στην «υιοθεσία» 7 αθλητών από την Ελληνική Παραολυμπιακή Ομάδα καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες τους (προετοιμασία, εξοπλισμό, οικονομική στήριξη κ.τλ.). Οι αθλητές αυτοί χάρισαν στη χώρα τέσσερα μετάλλια, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Σε δηλώσεις της η Διευθύνουσα Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κα Αρετή Σουβατζόγλου τόνισε: «Συνεχίζουμε να στεκόμαστε δίπλα στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας αλλά και σε όλους αυτούς που τη στηρίζουν, εξασφαλίζοντας το σημαντικότερο αγαθό, την Υγεία τους. Κύρια αποστολή, άλλωστε, ενός οργανισμού παροχής υπηρεσιών υγείας στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, είναι η συμπαράσταση και φροντίδα όλων όσων έχουν ανάγκη.

Στόχος μας είναι οι αθλητές να προετοιμαστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους επόμενους Αγώνες στο Ρίο το 2016 και να τους υποδεχτούμε και πάλι νικητές».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.