Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η τραγική ιστορία ενός 35χρονου εργάτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εθελοντές της «Αρωγής» στέκονται διαρκώς στο πλευρό του και στην οικογένειά του
Ήταν πριν από πέντε χρόνια όταν ένας άνδρας, τότε 35 ετών, έπαθε εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος. Η σύζυγός του και τα δύο του ανήλικα παιδιά προσπαθούσαν, όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να τον βοηθήσουν.

Η σύζυγός του μάλιστα δεν μπορεί να εργαστεί διότι πρέπει να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του συζύγου της και των παιδιών της. Και το χειρότερο; Ο άνθρωπος αυτός είναι ανασφάλιστος επειδή δεν είναι Έλληνας.

Στο δρόμο αυτής της οικογένειας βρίσκεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Αρωγή. Όπως λένε στο newsbeast.gr, φρόντισαν να εξασφαλίσει ο άνθρωπος αυτός ένα αναπηρικό αμαξίδιο καθώς και ένα μηχάνημα ανύψωσής του προκειμένου να μπορεί να στέκεται όρθιος. Εθελοντές γιατροί του κάνουν διαρκώς φυσιοθεραπείες και τον φροντίζουν δεδομένου ότι εκείνος δεν μπορεί να νοσηλευθεί και να εξεταστεί επειδή είναι ανασφάλιστος.

Όμως, λόγω της φροντίδας που παρέχει σε εκείνον και στην οικογένειά του η «Αρωγή», μπορεί να εξασφαλίζει τα φάρμακά του για την προστασία της υγείας του ενώ η οικογένειά του εξασφαλίζει μέσω της οργάνωσης και τρόφιμα.

Τα παιδιά όμως έχουν βοήθεια και στο σχολείο. Τους βοηθούν με βιβλία και υλικά, φροντίζουν να τους εξασφαλίζουν τα απαραίτητα εφόδια για να μπορούν να μορφωθούν. Και είναι πάντα εκεί για να πληρώνουν το ενοίκιό τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.