Σάββατο 20 Απριλίου 2013

«Πάγκοι της διακονίας αγάπης» για άπορους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια πρωτοβουλία της Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Στην οικονομική ενίσχυση των απόρων, που αυξάνονται ημέρα με την ημέρα, προχωρεί η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης την Κυριακή 21 Απριλίου με παζάρι που οργανώνει στην πλατεία Ελευθερίας, του Ηρακλείου από τις 11.30 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ.

Εκεί θα υπάρχουν «οι πάγκοι της διακονίας αγάπης», όπου θα μπορούν, όσοι επιθυμούν, να αφήσουν τρόφιμα, χρήματα ή ακόμη να αγοράσουν πράγματα για να ενισχύσουν το Ταμείο της Διακονίας.

«Όλα τα πράγματα, τα οποία θα είναι προς πώληση αποτελούν «Προσφορά Αγάπης» των συνανθρώπων μας», όπως τονίζει η Αρχιεπισκοπή.

Παράλληλα όπως επισημαίνει ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος κάθε ενορία έχει το δικό της συσσίτιο για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προσθέτοντας ότι υπάρχει η συμπαράσταση της Εκκλησίας σε κάθε δυσκολία των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Ακόμη, όπως ανέφερε, το φιλόπτωχο ταμείο κάθε ημέρα διανέμεται σε άτομα που έχουν ανάγκη ενώ κάλεσε όλους να συνεισφέρουν στην προσφορά αγάπης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της Αρχιεπισκοπής θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοληψίας, η οποία σε συνεργασία με το σύλλογο «Αιματοκρίτης», από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι, θα δέχεται τους εθελοντές αιμοδότες.

Τέλος στην προσπάθεια αυτή της Τοπικής Εκκλησίας θα τραγουδήσει η Χορωδία των Νέων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης με τη συμμετοχή και άλλων Νεανικών Χορωδιών από τις ενορίες του Ηρακλείου, όπου θα χορέψουν τα Κρητικά Συγκροτήματα του Λυκείου Ελληνίδων, του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, του Αετογιάννη, και του Χορωδείου, ενώ θα παρουσιάσουν μουσικά έντεχνα και παραδοσιακά κομμάτια η Φιλαρμονική του Δήμου, και τοπικά συγκροτήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.