Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Στο Λύκειο Δεμενίκων ο μητροπολίτης Πάτρας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχάρη τους μαθητές για τα χρήματα που προσέφεραν στον 15χρονο μαθητή.

Στο Λύκειο Δεμενίκων στην Πάτρα βρέθηκε ο μητροπολίτης Χρυσόστομος μετά την προσφορά των μαθητών προς τον 15χρονο Μανώλη που ταξίδεψε μέχρι το Ανόβερο προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας του.

Ο Σεβασμιότατος έγινε δεκτός από τον διευθυντή του Λυκείου, Φώτιο Μαυρουδή, και τον σύλλογο καθηγητών, στο γραφείο του συλλόγου. Εκεί δέχθηκε και το δεκαπενταμελές συμβούλιο των μαθητών, τους οποίους συνεχάρη για τις πρωτοβουλίες της αγάπης τους, οι οποίες είναι ιδιαιτέρως συγκινητικές.

Τα παιδιά προσέφεραν στον μητροπολίτη ένα δικό τους χειροτέχνημα, ως ανάμνηση αυτής της συνάντησης.
Ο Σεβασμιότατος προσέφερε εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για την βιβλιοθήκη του Λυκείου, και στους μαθητές από μια εικόνα της Παναγίας.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιότατος έγινε δεκτός από τον διευθυντή και τους καθηγητές του παρακειμένου γυμνασίου.
Στη συνέχεια μίλησε στην κοινή σύναξη των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου των Δεμενίκων, μέσα σε ένα κλίμα εγκαρδιότητας και χαράς, την οποία από τα βάθη της ψυχής τους εξέφρασαν όλοι οι μαθητές.

Ο Σεβασμιότατος μίλησε στα παιδιά για την πραγματική ευτυχία, για τα βαθειά αισθήματα της καρδιάς, για την θυσιαστική αγάπη που πηγάζει από την βαθειά σχέση του ανθρώπου με τον Θεό και τον συνάνθρωπο.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους, καθηγητές και μαθητές, τα δέοντα για τις επικείμενες εορτές του Αγίου Πάσχα, για πρόοδο στα μαθήματά τους και ευτυχία στην ζωή τους.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.