Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Εντείνονται οι έλεγχοι για «ελληνοποιήσεις» αμνοεριφίων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με κτηνοτρόφους.

Το θέμα των «ελληνοποιήσεων» αμνοεριφίων εν όψει Πάσχα, οι επικείμενες πληρωμές του ποιοτικού παρακρατήματος, των κρατικών ενισχύσεων de minimis και της εξισωτικής αποζημίωσης, καθώς και οι εξελίξεις αναφορικά με τη νέα ΚΑΠ, συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Ο κ. Χαρακόπουλος τους ενημέρωσε για τις επικείμενες νομοθετικές ρυθμίσεις για την απλοποίηση της διαδικασίας αδειοδότησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και τη διευθέτηση του ζητήματος των προσωρινών σταυλικών εγκαστάσεων, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι τα μέτρα για την πάταξη των ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων, που είχαν αποφασισθεί σε πρόσφατη διευρυμένη σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς και άμεσα ενδιαφερόμενους, έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

«Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους των κτηνοτρόφων. Δουλεύουμε μαζί για να ξεπεράσουμε τα χρόνια προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, για μια ποιοτική και ασφαλή αγροδιατροφική παραγωγή. Ιδιαίτερα, ενόψει του Πάσχα, εντείνονται οι έλεγχοι για παράνομες ελληνοποιήσεις αμνοεριφίων», δήλωσε μεταξύ άλλων μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Χαρακόπουλος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.