Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΕΣΑμεΑ: Δήλωση Ι. Βαρδακαστάνη για το Νοσοκομείο Ζακύνθου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23.04.2013

Με αφορμή τη συλλογή υπογραφών από το Σωματείο ΑμεΑ Ζακύνθου «Οι Ποπολάροι» για την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου Ζακύνθου, ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ, του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ και της Παγκόσμιας Οργάνωσης για την Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Ως Ζακυνθινός, ως ενεργός πολίτης, ως εκπρόσωπος των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, νοιώθω περήφανος για την εξαιρετική πρωτοβουλία που ανέλαβε το σωματείο ΑμεΑ Ζακύνθου «Οι Ποπολάροι» σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τα δικαιώματα των πολιτών με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις και των ασθενών, εξαιτίας της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Το Σωματείο ΑμεΑ Ζακύνθου οι Ποπολάροι έχει αγωνιστεί από το ξεκίνημα του Νοσοκομείου, για την ανέγερση, την προσβασιμότητα και την εύρυθμη λειτουργία του. Σήμερα μπαίνει και πάλι μπροστά στη μάχη για να παραμείνει ανοιχτό και να λειτουργεί σωστά για κάθε κάτοικο και επισκέπτη του νησιού μας, σήμερα γίνεται ο καταλύτης της ζακυνθινής κοινωνίας σε αυτό τον ωραίο αγώνα.

Καλώ κάθε πολίτη, κάθε οικογένεια, κάθε φίλο του νησιού και κάθε επισκέπτη να δώσει την στήριξή του υπογράφοντας στη συλλογή υπογραφών των Ποπολάρων.

Όλες οι δυνάμεις του νησιού, πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, εκκλησιαστικές οφείλουν να ενωθούν σε αυτή την προσπάθεια στήριξης της εύρυθμης λειτουργίας του Νοσοκομείου Ζακύνθου, που αποτελεί κόσμημα για το νησί μας».

Ιωάννης Βαρδακαστάνης,

Πρόεδρος ΕΣΑμεΑ, EDF, IDA.

Σημ. προς συντάκτες: ΕΣΑμεΑ: Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία www.esaea.gr, EDF: European Disability Forum http://www.edf-feph.org/ , IDA: International Disability Alliance http://www.internationaldisabilityalliance.org/en


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 95 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.