Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΟΣΦΠ-Λίβερπουλ: Φιλικό προς τιμή του Τζέραρντ για φιλανθρωπικό σκοπό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τη Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στις 3 Αυγούστου σε παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

"Το πρώτο σπουδαίο φιλικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας περιόδου οριστικοποιήθηκε σήμερα. Ένα παιχνίδι που συνδυάζει το τεράστιο αγωνιστικό ενδιαφέρον με την συνεχιζόμενη φιλανθρωπική δράση του προέδρου της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στο Ανφιλντ στις 3 Αυγούστου, την ιστορική Λίβερπουλ σε αγώνα προς τιμήν του αρχηγού των κόκκινων και της Εθνικής Αγγλίας Στήβεν Τζέραρντ. Ο Ολυμπιακός επελέγη από τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ από ένα μεγάλο πλήθος υποψηφιοτήτων για τον αγώνα αυτόν.

Η Λίβερπουλ τιμάει τη λαμπρή και πετυχημένη καριέρα του Τζέραρντ αλλά και τη δέσμευση και την αφοσίωση του παίκτη στην ομάδα της πόλης του. Όλα τα έσοδα των Άγγλων από τις εκδηλώσεις εορτασμού της «χρονιάς Τζέραρντ» θα διατεθούν στο ομώνυμο φιλανθρωπικό ίδρυμα που υπάρχει από το Φεβρουάριο του 2011 με σκοπό να βοηθάει τα παιδιά και τους νέους που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης θα διαθέσει τα έσοδα που αναλογούν στην ομάδα μας, σε κοινωφελή ιδρύματα του Πειραιά. Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε με αφορμή την συμφωνία για τον αγώνα:

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συμμετέχουμε στον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Στήβεν Τζέραρντ αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Λίβερπουλ. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, μπορεί να συνεργαστεί για την οικοδόμηση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους της κοινωνίας μας. Ο Ολυμπιακός, σύλλογος με μεγάλη κοινωνική δράση, πάντα επιδιώκει να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον τόπο μας, θα στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, διαθέτοντας το μερίδιο μας, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης. Προσβλέπουμε σε μία απολαυστική αναμέτρηση. Σε αγώνες σαν αυτόν, είμαστε όλοι νικητές».

Από την πλευρά τους ο Τζέραρντ και η Λίβερπουλ θυμούνται ότι το 2004 στο κατάμεστο Ανφιλντ με γκολ του Στήβεν στα τελευταία λεπτά , η Λίβερπουλ νίκησε τον Ολυμπιακό 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Στη συνέχεια η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια της διοργάνωσης κερδίζοντας στο συγκλονιστικό τελικό της Κωνσταντινούπολης τη Μίλαν. Ο Τζέραρντ, έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στο Λίβερπουλ και έχει δει πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά εκεί, επομένως το μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε μία σειρά από φιλανθρωπικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια του Μέρσισαιντ. Ο Τζέραρντ δήλωσε:

«Είμαι ενθουσιασμένος με την τιμή που μου κάνει η Λίβερπουλ και ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόσκληση συμμετοχής. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν μία αξέχαστη εμπειρία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ευγνώμων που ο Ολυμπιακός έχει αγκαλιάσει πραγματικά το στόχο του αγώνα και επέλεξε να δωρίσει το μερίδιο του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανυπομονώ για αυτό το φανταστικό αγώνα, για αυτή τη μοναδική αναμέτρηση».

Τη διοργάνωση του αγώνα ανέλαβε η Sportcel Marketing που θα διοργανώσει κι άλλα γεγονότα ώστε να συγκεντρωθούν όλη τη χρονιά χρήματα για λογαριασμό του ιδρύματος".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.