Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Μια ξεχωριστή επίσκεψη σε ένα διαφορετικό αθλητικό γεγονός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κυρία Βιβή, φίλη της σελίδας μας, αποφάσισε το περασμένο Σάββατο να παρευρεθεί μαζί με τα παιδιά της στον αγώνα μπάσκετ με καρότσι, ο οποίος διεξήχθη στο Κλειστό γήπεδο Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Ποντιακού. Είχε την καλοσύνη να μας στείλει τις εντυπώσεις της και την ευχαριστούμε! 

Ας δούμε όμως και πως περιγράφει τις εντυπώσεις της:

"Το Σαββατοκύριακο είχαμε την χαρά να παρακολουθήσουμε αγώνα μπάσκετ σε αμαξίδια.
Ξεκινήσαμε για το γήπεδο με τα δύο μου παιδιά γνωρίζοντας πως θα πάμε να δούμε έναν αγώνα μπάσκετ. Φτάνοντας στο γήπεδο του Μαρουσίου μπήκαμε μέσα και καθίσαμε στις κερκίδες. Παρατηρούσα τις αντιδράσεις των παιδιών μου, με ρώτησαν 2 πράγματα

  1. Γιατί είναι άδειο το γήπεδο; και 
  2. Γιατί είναι σε καροτσάκι οι παίκτες;


Χάρηκα που η πρώτη τους ερώτηση ήταν για το γήπεδο και όχι για την διαφορετικότητα των παικτών και η αλήθεια είναι δεν ήξερα τι να απαντήσω στην πρώτη ερώτηση. Αφού τους εξήγησα για πιο λόγο βρίσκονται σε καροτσάκι, άρχισε ο αγώνας και ήταν πολύ ενθουσιασμένα. Χειροκροτάγανε, φωνάζανε και είχαν μεγάλη αγωνία να δουν ποιος θα νικήσει. Εμείς βέβαια είχαμε χωριστεί και υποστηρίζαμε διαφορετική ομάδα για να έχει ενδιαφέρον. Ο αγώνας τελείωσε χειροκροτήσαμε εμείς, χειροκροτήσανε και οι παίκτες και φεύγοντας με ρώτησαν τα παιδιά μου πότε είναι το επόμενο παιχνίδι; Τους είπα σύντομα και ελπίζω να έχει περισσότερο κόσμο. Κλείνοντας θα ήθελα να πω πως είναι ωραίο και σημαντικό να δείξουμε στα παιδιά μας ότι ανάμεσά μας ζουν και άνθρωποι με ειδικές ανάγκες και τα καταφέρνουν πάρα πολύ καλά γιατί τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς ελπίδα και αυτοπεποίθηση."

Αυτή είναι κερκίδα, δε νομίζετε!!



Την ευχαριστούμε για την όμορφη περιγραφή και την φωτογραφία που μας έδειξε. Ευχόμαστε να είναι σαν αυτή και τόσο όμορφες όλες οι στιγμές της οικογενειακής τους ζωής.

Νότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.