Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Δεύτερος κύκλος μαθημάτων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκινούν το Σάββατο στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Ξεκινούν, το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013, τα μαθήματα του δεύτερου κύκλου του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «H Θεσσαλονίκη μέσα από τα μουσεία της», από τις 12.00 το μεσημέρι έως και τις 2.00 μ.μ, στο Αμφιθέατρο «Στέφανος Δραγούμης» του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού (Λεωφόρος Στρατού 2).

Είναι η πρώτη φορά που ο θεσμός του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης συνεργάζεται με ένα από τα κορυφαία μουσεία της πόλης, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού. Υπεύθυνη του προγράμματος είναι η Μαρία Τσαντσάνογλου, Ιστορικός Τέχνης, Διευθύντρια Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, Διδάσκουσα Πολιτισμικής Ιστορίας & Τέχνης ΝΑ Ευρώπης στο Τμήμα Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατο¬λικών Σπουδών- Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Μετά την ολοκλήρωση του κύκλου χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης με την προϋπόθεση ότι οι ακροατές έχουν παρακολουθήσει τα 8/10 των διαλέξεων με έγκαιρη προσέλευση και αναχώρηση. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς και η παρακολούθησή τους είναι δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.