Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Με πρόσθετο προσωπικό θωρακίζονται οι υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αποσπάσεις θα γίνουν με απόφαση του Γ. Στουρνάρα.

Με πρόσθετο προσωπικό θωρακίζει η Κυβέρνηση τις υπηρεσίες του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που εποπτεύουν την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

Η Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ανακοίνωσε πως προτίθεται να ενισχύσει με συνολικά 20 άτομα τις Διευθύνσεις Προϋπολογισμού Γενικής Κυβέρνησης και Προγραμματισμού, Δημοσιονομικών Στοιχείων και Μεθοδολογίας που υπάγονται στη Γενική Διεύθυνση Θησαυροφυλακίου και Προϋπολογισμού, με μετακίνηση υπαλλήλων από άλλες υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής ή και με απόσπαση υπαλλήλων άλλων κλάδων του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με τη σχετική προκήρυξη οι αποσπάσεις θα γίνουν με απόφαση του υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρα μετά από γνώμη του υπηρεσιακού συμβουλίου του φορέα που διενεργεί την απόσπαση, η δε χρονική διάρκεια της απόσπασής ορίζεται σε 2 +1 έτη. Δικαίωμα δε υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους καθώς και πλήρες βιογραφικό σημείωμα αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.