Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Έκοψαν το νερό σε 67χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κυρία Ευαγγελία Αναγνωστάκη δεν περίμενε ποτέ ότι θα έρθει η στιγμή που δεν θα έχει πρόσβαση σε ένα δημόσιο αγαθό όπως είναι το νερό. Κι όμως πριν από τρεις ημέρες η ΔΕΥΑΧ την ενημέρωσε ότι διακόπτει την σύνδεση της ύδρευσης γιατί είναι παράνομη.

Το σπίτι στο οποίο διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια στην περιοχή της Σπλάντζιας Χανίων το παραχώρησε στην 67χρονη, μια φίλη της αφού η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κανένα περιουσιακό στοιχείο και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Στήριγμα της τρεις γείτονες που την προσέχουν σαν «τα μάτια τους» αφού όπως οι ίδιοι λένε, η κυρία Ευαγγελία όταν ήταν υγιής βοηθούσε πολύ κόσμο.

Το μόνο που ζητά είναι η ΔΕΥΑΧ να της συνδέσει το νερό για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης όσο και η Δημόσια Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης, οι οποίοι άμεσα προχώρησαν στην επανασύνδεση του νερού. Τις επόμενες ημέρες μάλιστα θα εξετάσουν και τον τρόπο με τον οποίο το σπίτι της κύριας Ευαγγελίας Αναγνωστάκη θα συνδεθεί νόμιμα με την ΔΕΥΑΧ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.