Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Δύσκολες ώρες για τον Μοχάμεντ Άλι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Μοχάμεντ Άλι, ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun»!

Αυτό τόνισε ο αδελφός του, αναφέροντας ότι η ήδη ταλαιπωρημένη υγεία του έχει επιβαρυνθεί περισσότερο. «Τα πράγματα δεν είναι καλά. Είναι πολύ άρρωστος. Δεν ξέρω αν θα αντέξει κάποιους μήνες ή μερικές μέρες. Δεν ξέρω αν θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι. Βρίσκεται στα χέρια του Θεού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μοχάμεντ Άλι.

Η «Sun» αναφέρει πως ο Μοχάμεντ Άλι δίνει την τελευταία και πιο σημαντική μάχη της ζωής του. Να αναφέρουμε πως εδώ και πολλά χρόνια έχει προσβληθεί από την ασθένεια Πάρκινσον. Η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2012, έδειξε ότι η υγεία του έχει επιβαρυνθεί.

Ο άλλοτε Κάσιους Κλέι, ασπάστηκε τον ισλαμισμό, αλλάζοντας το όνομά του σε Μοχάμεντ Άλι και αποτελεί για όλους παράδειγμα... κουράγιου, λόγω και των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει...

Δεν είναι μόνο ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών αλλά και μια εμβληματική προσωπικότητα που επηρέασε την αμερικανική και όχι μόνο κοινωνία...


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.