Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Πάω να πεθάνω, συγγνώμη...»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μήνυμα που έστειλε 24χρονη στον άντρα και τον εραστή της.

Με το παντελόνι της κρεμάστηκε η 24χρονη έγκυος Tammy Paterson η οποία δεν μπορούσε να διαλέξει ανάμεσα στο σύζυγό και τον εραστή της. Έτσι, αφού έστειλε και στους δύο το ίδιο μήνυμα στο κινητό, που έλεγε «πάω να πεθάνω, συγγνώμη», κρεμάστηκε στο δωμάτιό της με το παντελόνι της.

Η Tammy είχε γνωρίσει το σύζυγό της Ian Paterson στο εργοστάσιο που δούλευε και αμέσως ερωτεύτηκαν. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν μία κόρη, ενώ η Tammy ξεκίνησε σπουδές στο κολέγιο Deeside στη βόρεια Ουαλία. Σύμφωνα με το σύζυγό της Ian οι δύο τους βρίσκονταν σε διάσταση από τον περασμένο Μάιο, αν και είχαν προσπαθήσει ανεπιτυχώς να κρατήσουν το γάμο τους ζωντανό.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της η Tammy ερωτεύτηκε έναν καθηγητή της, τον 36χρονο John Lewis. Σύμφωνα με τον Lewis την περίοδο που σύναψαν σχέση ήταν και οι δύο πολύ ευάλωτοι. « Δεν ήξερα ότι ήταν παντρεμένη με παιδί. Μου εμπιστεύτηκε τα προβληματά της. Ένιωθε ότι μπορούσε να με εμπιστευτεί» είπε στο δικαστήριο.

«Είχα πιστέψει ότι είχε εγκαταλείψει το σύζυγό της. Με είχε ρωτήσει «αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, θα έβγαινες μαζί μου;» είπε ο Lewis. H σχέση τους ξεκίνησε λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και όπως επισημαίνει ο 36χρονος «Την αγαπούσα και ήθελα να είμαι μαζί της».

Λίγο καιρό μετά την έναρξη της σχέσης η Tammy του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος και ότι ήθελε να κρατήσει το παιδί. Αργότερα, όμως, άλλαξε γνώμη και υποστήριξε ότι ήθελε να κάνει έκτρωση. Ο Lewis είπε ότι ήθελε να την στηρίξει στην απόφασή της. «Ελπίζαμε σε ένα κοινό μέλλον» είπε ο 36χρονος.

Ο σύζυγος της Tammy δεν είχε ιδέα για τη σχέση της, ενώ εκείνη του ανακοίνωσε ότι ήταν έγκυος από τον εραστή της. Στις 5 Ιουλίου η νεαρή γυναίκα είχε προγραμματίσει να κάνει την έκτρωση, όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ στην κλινική. Την ίδια μέρα οι δύο άντρες έλαβαν το επίμαχο μήνυμα στο οποίο η 24χρονη δήλωνε την πρόθεσή της να πεθάνει. Ο εραστής της βρήκε το πτώμα της στο σπίτι της στην Ουαλία.


Η 24χρονη Tammy με τον εραστή και καθηγητή της John Lewis


Με το σύζυγό της Ian Paterson










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.