Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχημένη η διανομή προϊόντων στο Ηράκλειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πλήθος κόσμου επωφελήθηκε από την πρωτοβουλία χωρίς μεσάζοντες.

Διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες οργάνωσε ο δήμος Ηρακλείου και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην οδό Κουντουριώτου όπου είχε τη δυνατότητα να επιλέξει και να αγοράσει από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων.

Συνολικά πουλήθηκαν 2.000 κιλά ελαιόλαδο, 12 τόνοι πατάτες, 1.000 κιλά μέλι, 2.000 κιλά ρύζι, 2.500 κιλά όσπρια, 3.000 κιλά αλεύρι και περίπου 500 κιλά γλυκά του κουταλιού, ζυμαρικά κά. Οι δημότες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τις τιμές, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ενδιαφέρθηκαν να ενημερωθούν για το πότε θα επαναληφθεί ανάλογη διανομή προϊόντων.

Ειδικά σε αυτή την διανομή κατόπιν συνεννόησης με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Μαρία Γαλακτοπούλου Σπετσιώτη, πραγματοποίησε έλεγχο των προϊόντων ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων.

Η αντιδήμαρχος ήταν από νωρίς το πρωί στη διανομή φροντίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της. Μαζί της κατά την διάρκεια της διανομής βρέθηκαν ο δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού Δημήτρης Μπούκης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Πασχάλης Γονατάς και η αντιπρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ Παρασκευή Κράλλη.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.