Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Δευτέρα κάτι έχω…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Γιατί οι γυναίκες αργούν να ετοιμαστούν την πρώτη μέρα της εβδομάδας.

Οι γυναίκες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο για να φτιάξουν τα μαλλιά τους, το μακιγιάζ και να αποφασίσουν τι ρούχα θα φορέσουν στην αρχή της εβδομάδας.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με μια έρευνα θέλουν να κάνουν καλή εντύπωση στους συναδέλφους τους.

Τα «standards» όμως πέφτουν καθώς περνούν οι μέρες, με τέσσερις στις δέκα να παραδέχονται ότι έχουν σταματήσει να προσπαθούν να δείχνουν όμορφες ήδη από την Τετάρτη!

Μία στις πέντε γυναίκες από τις 2.000 που συμμετείχαν σε έρευνα της εταιρείας καλλυντικής φροντίδας Simple, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, δήλωσαν ότι ο φόρτος εργασίας τους όλη την εβδομάδα ήταν τόσο μεγάλος, που δεν είχαν χρόνο για να αφιερώσουν στην εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες περνούν κατά μέσο όρο 39 λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη τους τις Δευτέρες, με το χρόνο αυτό να μειώνεται στα 32 λεπτά την Τρίτη.

Τις Τετάρτες και τις Πέμπτες διαθέτουν 29 λεπτά στην προετοιμασία τους ενώ τις Παρασκευές ο χρόνος αυτός αυξάνεται στα 33 λεπτά και πάλι καθώς… πλησιάζει το σαββατοκύριακο και ανεβαίνει η διάθεση!

Περισσότερες από τις μισές δήλωσαν ότι θα αφιέρωναν περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή τους αν είχαν κάποιο ραντεβού ή συνάντηση με το αφεντικό τους, ενώ αν υπήρχε περίπτωση αύξησης, θα φρόντιζαν να είναι πιο περιποιημένες αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη τους!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.