Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πήραν ονομαστικές wild cards για το Λονδίνο!!!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Τις ψάχναμε από νωρίς το πρωί και καταφέραμε να μιλήσουμε μαζί τους λίγο πριν την αναχώρηση τους για την Αθήνα, από το αεροδρόμιο «Μ. Αλέξανδρος». Ο λόγος για τις δύο αθλήτριες της Ίριδας Καβάλας, Αλεξάνδρα Δήμογλου και Ανθή Καραγιάννη, που πέταξαν χθες το πρωί για την πρωτεύουσα όπου ενσωματώθηκαν με την εθνική ομάδα και ταξίδεψαν στην Ολλανδία. Εκεί, στην πόλη Stadskanaal, στο διάστημα 24-27 Ιουνίου 2012, θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ και όπως δηλώνουν οι δύο έμπειρες διεθνείς αθλήτριες γι’ αυτές είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου (29/08/2012 - 09/09/2012).

Η Ανθή Καραγιάννη ήταν αυτή που μας έδωσε την ιδιαίτερα σημαντική είδηση: «Πρέπει πρώτα απ’ όλα να σημειώσουμε ότι από τις 29 wild cards που μοίρασε η παγκόσμια ομοσπονδία οι δύο ήταν ονομαστικές και ήταν για μένα και την Αλεξάνδρα. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη αναγνώριση για την προσπάθεια μας». Δημιουργεί και επιπλέον ευθύνες; Η 31χρονη παραολυμπιονίκης είπε: «Εμείς οι ίδιες έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μας, οπότε καλά κάνετε και εσείς να έχετε υψηλές προσδοκίες». Ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ΑμεΑ η Καραγιάννη είπε: «Δεν είμαι ευχαριστημένη από την παρουσία μου στους μέχρι σήμερα αγώνες και στην Ολλανδία θα προσπαθήσω να βελτιώσω τις επιδόσεις μου. Θέλω να γράψω ένα καλό άλμα στο μήκος για να επιβεβαιώσω την καλή μου φόρμα και στα 100 μέτρα θα κάνω το καλύτερο δυνατό. Για μας αυτοί είναι οι αγώνες είναι ένα δυνατό τεστ ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων».
Η Αλεξάνδρα Δήμογλου θα συμμετέχει στα 400μ. και στα 100 μέτρα και όπως μας είπε λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο: «Πάμε να κάνουμε ένα καλό τεστ ενόψει των αγώνων στο Λονδίνο. Στόχος μου είναι να κάνω δύο καλές κούρσες, με καλή παρουσία και χρόνους». Δήλωσε ευχαριστημένη από την παρουσία της στην φετινή σεζόν και συμπλήρωσε: «Κάναμε μέχρι στιγμής τρεις αγώνες και οι επιδόσεις μου είναι βελτιωμένες σε σχέση με το ξεκίνημα. Προσδοκώ κάτι αντίστοιχο στην Ολλανδία και μετά θα μαζέψουμε δυνάμεις για να τα δώσουμε όλα στο Λονδίνο». Όσο για το αν θα έχουν την ευκαιρία να κατασκοπεύσουν αντιπάλους η Αλεξάνδρα Δήμογλου είπε: «Οι περισσότερες αθλήτριες με υψηλές επιδόσεις είναι εκτός Ευρώπης. Στην Ολλανδία θα δούμε μόνο την Γαλλίδα και ίσως νέες αθλήτριες. Στόχος μας είναι να πάμε εμείς καλά».

Την ερχόμενη Κυριακή (24/6), η Ανθή Καραγιάννη θα συμμετέχει στο άλμα σε μήκος και η Αλεξάνδρα Δήμογλου στα 400μ. Στις 27 του μήνα θα τρέξουν και οι δύο στα 100 μέτρα.

Η ελληνική αποστολή

ΑΘΛΗΤΕΣ: Μαρία Σταματούλα, Γιώργος Καραμηνάς, Γεράσιμος Βρυώνης, Ηλίας Ναλμπάντης, Μαρίνος Φυλακτός, Δημήτρης Ζησίδης, Δημήτρης Δομγιονί Αγίμ, Ανθή Καραγιάννη, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Χρήστος Τραπεζανίδης, Ευαγγελία Ζίσκα, Πασχάλης Σταθελάκος, Ευστράτιος Νικολαϊδης, Αλέξανδρος Κωνσταντινιίδης, Αναστάσιος Τσίου, Αλεξάνδρα Δήμογλου, Παρασκευή Καντζά, Ζε Τζο Φερνάντες, Μανώλης Στεφανουδάκης, Ευάγγελος Καναβός, Κωνσταντίνου Ντιμπίδης και Βαλασία Κυργιοβανάκη. Η Ζωή Μαντούδη ταξίδεψε με δικά της έξοδα.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ: Γιάννης Βατικιώτης (ταμίας του Δ.Σ. της Ε.Α.Ο.Μ ΑμεΑ)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ: Χρυσούλα Ορφανού
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ- ΣΥΝΟΔΟΙ: Κώστας Φερφελής, Νίκος Παπανικολάου, Θόδωρος Κατσωνόπουλος, Γιώργος Τζίμας, Νεκτάριος Γιαλλουράκης, Στεφανίδης Λάζαρος. Η Ερμιόνη Κυριακάκη και ο Μιχάλης Αρκουλής ταξίδεψαν με δικά τους έξοδα.
ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ: Γιώργος Κυρλιγκίτσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.