Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη μικρή Olivia

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες του κοριτσιού που πάσχει από σπάνια ασθένεια.

Την πρώτη φορά που κράτησε τη μικρή Olivia, η περήφανη μαμά Claire Penney ανυπομονούσε να δει το μωρό να μεγαλώνει. Δύο χρόνια μετά, η Claire και ο σύζυγός της Gary αναγκάζονται να συμβιβαστούν με την ιδέα πως δεν η κόρη τους δεν θα ζήσει αρκετά για να τη δουν να μεγαλώνει.

Η Olivia, από τη Βρετανία, διαγνώστηκε πριν από εννέα μήνες με τη θανατηφόρα και σπάνια νόσο Alexander που εντοπίζεται σε πενήντα παιδιά στον κόσμο και «χτυπά» τον εγκέφαλο.

Πλέον η 34χρονη Claire και ο 33χρονος Gary δηλώνουν αποφασισμένοι η υπόλοιπη ζωή της Olivia να είναι γεμάτη με όσες περισσότερες όμορφες αναμνήσεις γίνεται. Έφτιαξαν έτσι μία λίστα με εκατό πράγματα που θέλουν η κόρη τους να προλάβει να ζήσει πριν τη χάσουν.

«Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Θέλουμε να κάνουμε όσα περισσότερα μπορούμε μαζί της», λέει η μαμά της. «Θέλουμε να της οργανώσουμε ένα πάρτι για πριγκίπισσες, να ταξιδέψουμε στη Λαπωνία και να επισκεφθούμε τον Άγιο Βασίλη, είναι τόσα πολλά…»

Η Olivia αναμένεται να ζήσε από πέντε έως δέκα χρόνια.

«Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο με την Olivia, είναι δύσκολο να κάνουμε σχέδια», προσθέτει η Claire.

Σύντομα η μικρή θα πάει στον παιδικό σταθμό αλλά η μαμά της ονειρεύεται να τη δει την πρώτη ημέρα που θα πηγαίνει σχολείο...

Δείτε τις φωτογραφίες












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.