Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Το κορίτσι από το Αφγανιστάν που του έκοψαν τη μύτη και τα αυτιά, χαμογελάει ξανά!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Όταν προσπάθησε να το σκάσει,o άντρας της για να την τιμωρήσει της έκοψε τη μύτη και τα αυτιά!
Το κορίτσι που βλέπεις στη φωτογραφία λέγεται Aesha Mohammadzai και η φωτογραφία της σόκαρε όλο τον πλανήτη. Στα 12 της, ο πατέρας της, την έδωσε σε ένα Ταλιμπάν να την παντρευτεί για να ξεπληρώσει το χρέος του... Η κόλαση για την μικρή Αesha ήταν πλέον η καθημερινότητά της. Την κακοποιούσαν καθημερινά και την έβαλαν να κοιμάται στο στάβλο...

Όταν προσπάθησε να το σκάσει,o άντρας της για να την τιμωρήσει της έκοψε τη μύτη και τα αυτιά! "Λιποθύμησα Όταν συνήλθα, δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου από τα αίματα" δήλωσε σε συνέντυξή της στο CNN.

Σχεδόν ετοιμοθάνατη κατάφερε να συρθεί μέχρι το σπίτι του πατέρα της, ο οποίος την μετέφερε σε αμερικανικό νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Αργότερα βρήκε άσυλο στη Νέα Υόρκη.

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά την περιπέτειά της, η 22χρονη πλέον Aesha μπορεί ξανά να χαμογελά. Ακόμα δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά για πλαστική επέμβαση αποκατάστασης της μύτης της αλλά η τοποθέτηση ψεύτικης μύτης όπως ακριβώς γίνεται στις ταινίες την έχει κάνει να βλέπει πλέον της ζωή με μια πιο αισιόδοξη ματιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.