Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Λουκέτο και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑΔ;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την «λεηλασία» του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑΔ, καταγγέλλει η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Νοτίου Αιγαίου, ζητώντας από τους αρμοδίους να αναθεωρήσουν τις αποφάσεις τους.

Η διαμαρτυρία προέκυψε ύστερα από επιστολή του διοικητή του νοσοκομείου με την οποία μετακινούνται τόσο οι εργαζόμενοι όσο και ο εξοπλισμός του κέντρου στο νοσοκομείο.
Η εξέλιξη αυτή πυροδότησε έντονες φημολογίες ότι πρόκειται να κλείσει το κέντρο γεγονός που προκάλεσε έντονες ανησυχίες.

Στο ζήτημα αυτό αναφέρεται με επιστολή της η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία, προς τον υπουργό Υγείας κ. Α. Λοβέρδο, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Κύριε Υπουργέ κύριοι της 2ης ΥΠΕ κύριε πρόεδρε της ΑΣΕμεΑ

Άρχισε η λεηλάτηση του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑΔ τόσο σε έμψυχο όσο και σε τεχνικό εξοπλισμό.
Χωρίς κανένα προγραμματισμό και χωρίς καμία επαφή με το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ και εμάς τα άτομα με αναπηρία που ειδικά στη Ρόδο άρχισε το κέντρο να λειτουργεί χάρη στις δικές μας προσπάθειες με την πλήρη στήριξη του Υπουργείου σας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του τότε ΠΕΣΥΠ με έγγραφη επιστολή του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου την οποία και σας επισυνάπτουμε μετακινούνται τόσο εργαζόμενοι όσο και εξοπλισμός του Κέντρου προς το Νοσοκομείο.

Κύριοι ζητάμε την άμεση ανάκληση της εντολής του Διοικητή του Γ.Ν. Ρόδου που δημιούργησε ένα κλίμα ανασφάλειας στα άτομα με αναπηρία και υπάρχει η αίσθηση ότι στόχος είναι το κλείσιμο του Κέντρου και όχι η αναβάθμιση των υπηρεσιών του σύμφωνα με το πρόσφατο νόμο.

Πιστεύουμε ότι άμεσα θα ξεκινήσετε την εφαρμογή του νόμου προς όφελος και του Γ.Ν.Ρόδου αλλά και του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑΔ που σε τόσο δύσκολες εποχές είναι η στήριξη εμάς των ατόμων με αναπηρία.
Για το Διοικητικό
Συμβούλιο
Ο πρόεδρος
ΖΗΔΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Η γραμματέας
ΤΣΙΒΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ (ΜΑΡΜΩ)».


Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.