Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Δωρεάν λαϊκή στο Σύνταγμα λόγω... διαμαρτυρίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά 20 τόνοι προϊόντα πλημμύρισαν το την πλατεία Συντάγματος απ' τα χαράματα μετατρέποντάς τη σε μια μεγάλη δωρεάν λαϊκή.


Αγρότες από την περιοχή στη Θήβα αντιδρώντας σε δημοσιεύματα που μιλούν για επικίνδυνα μέταλλα και άλλες ουσίες στα προϊόντα της περιοχής κατέβηκαν στη σύνταγμα με τα απαραίτητα πιστοποιητικά του υπουργείου που δείχνουν ότι τα προϊόντα τους δεν έχουν πρόβλημα και τα μοιράζουν δωρεάν στους περαστικούς για να πάρουν και την...ανώτερη όλων πιστοποίηση, αυτή του καταναλωτή.




Από τα ξημερώματα οι πολίτες έκπληκτοι βλέπουν τόνους πατάτες, καρότα κρεμμύδια και δεκάδες άλλα προϊόντα να έχουν κατακλύσει την πλατεία.







Οι αγρότες έχουν “χωρίσει” τα προϊόντα σε σακούλες του ενός κιλού και τα μοιράζουν δωρεάν. Πολλοί είναι εκείνοι που πλησιάζουν διστακτικά αλλά όταν ακούν πως είναι δωρεάν απλώνουν με ευχαρίστηση το χέρι.







Οι αγρότες της Θήβας λένε ότι 3 τόνοι από τα προϊόντα τους θα δοθούν στο ίδρυμα αστέγων του Δήμου Αθηναίων για να ανακουφιστούν οι χιλιάδες άστεγοι της Πρωτεύουσας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.