Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Επιτυχής η διοργάνωση εθελοντικής αιμοδοσίας από την ΠΙΝ και το Europe Direct

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που συνδιοργάνωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφόρησης Europe Direct με το ΕΚΑΒ Κέρκυρας και το Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμέΑ Κέρκυρας στο πλαίσιο της παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού και του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011.

Συγκεντρώθηκαν πάνω από 30 φιάλες αίματος, οι οποίες δόθηκαν για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Σπυρίδων Σπύρου και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κ. Χρήστος-Ηρακλής Σκούρτης, καθώς και όλοι οι συνδιοργανωτές ευχαριστούν από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μας που προσέφεραν το υπέρτατο αυτό δώρο ζωής στους συνανθρώπους μας σε τόσο δύσκολους καιρούς για όλους μας.

Το γεγονός ότι η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη θεσμοθέτηση αυτής της κοινωνικής προσφοράς και της διοργάνωσής της σε τακτά χρονικά διαστήματα στην Κέρκυρα αλλά και στα υπόλοιπα νησιά της Περιφέρειάς μας. Ο εθελοντισμός αποτελεί υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, το οποίο στηρίζει και προωθεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων μέσω της δράσης του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.