Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Μια ζεστή αγκαλιά για τα ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως Εθνική ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και προς τιμήν της ημέρας αυτής επισκεφθήκαμε το σύλλογο «Ανοιχτή αγκαλιά».

Είναι ένας μη κερδοσκοπικός σύλλογος που δημιουργήθηκε στα μέσα του 2007, από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη πείρα σε θέματα κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και προσφοράς στον αναπηρικό χώρο. Με έδρα το Δήμο Αγίων Αναργύρων, ο σύλλογος Γονέων –Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αναπηρία «Η Ανοιχτή αγκαλιά», είναι μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγου Γονέων –Κηδεμόνων ΑμεΑ.

Για το σκοπό αυτό, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ.Βακόνδιος Παναγιώτης, μας μετέφερε χρήσιμες πληροφορίες για την ειδική κατηγορία των ανθρώπων με αναπηρία, για τον εθελοντισμό, τις δραστηριότητες στις οποίες εξειδικεύεται η «Ανοιχτή αγκαλιά» και για την εκδήλωση που πραγματοποιούν αφιερωμένη στην 3η Δεκεμβρίου.

Δείτε στη web tv του sport-fm.gr τα όσα μας είπε ο κ.Βακόνδιος:


 

Όσοι θέλουν να τιμήσουν με την δική τους παρουσία την ημέρα αυτή, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ», σας προσκαλούν στις 3 Δεκεμβρίου, Εθνική ημέρα Ατόμων με Αναπηρία (ημέρα Σάββατο), στις εκδηλώσεις αφιερωμένες για τον σκοπό αυτής της ημέρας.

Φιλική αναμέτρηση Handball, ανάμεσα στις ομάδες «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και «ΓΑΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».
Φιλικό παιχνίδι Μπάσκετ μεταξύ των ομάδων «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και Μικτή Ομάδα Εργασιακού Πρωταθλήματος «Ν. ΓΚΑΛΗΣ».
Οι αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού από τις 11:00-13:00.
Το απόγευμα, στην έδρα του Συλλόγου μας Καζαντζάκη 8 & Ανδρονίκου, Μυκονιάτικα, Άγιοι Ανάργυροι και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Εγκαίνια και αγιασμός του «Κέντρου Ανοιχτής Αγκαλιάς».
Παρουσίαση θεατρικού παιχνιδιού από όλα τα τμήματα του Συλλόγου μας.
Χριστουγεννιάτικο bazaar και catering φτιαγμένα από τα παιδιά του Συλλόγου μας.
Ζωντανό καλλιτεχνικό μουσικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά.





Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.