Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝ: "Ανάλγητο για τους αναπήρους το μνημονιακό τρίο"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στη συγκέντρωση που πραγματοποίησε στις 29/11 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή, έξω από το υπουργείο Υγείας, διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων 7 μηνών και την επαρκή χρηματοδότηση των κέντρων Εκπαίδευσης - Κατάρτισης και Αποκατάστασης των ατόμων με Αναπηρία παραβρέθηκε ο Φ. Χρυσικός, μέλος της Ε.Γ. του Τμήματος Υγείας-Πρόνοιας του ΣΥΝ.

Σε σχετική δήλωσή του ο Φ. Χρυσικός μεταξύ άλλων τόνισε:

«Το μνημονιακό κυβερνητικό τρίο ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ έχει κάνει τις επιλογές του. Ενώ ξορκίζει τη στάση πληρωμών προς τους τοκογλύφους δανειστές, την εφαρμόζει με ανάλγητο τρόπο στις πιο ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας, τα Άτομα με Αναπηρία.

Η ηγεσία του υπουργείου Υγείας συνεχίζει να εμπαίζει τους εργαζόμενους που παραμένουν έως και επτά μήνες απλήρωτοι, τους γονείς που χρειάζεται να πληρώνουν για την εκπαίδευση των παιδιών τους και τα Άτομα με Αναπηρία που στερούνται των αναγκαίων υπηρεσιών.

Στην ίδια αντικοινωνική κατεύθυνση που οδηγεί στο περιθώριο και τον αποκλεισμό τα ΑμεΑ, κινείται και ο προϋπολογισμός του 2012 για την πρόνοια.

H οργανωμένη αντίσταση και ενότητα των εργαζομένων στην ειδική Αγωγή, των ΑμεΑ και των οικογενειών τους με το σύνολο του ελληνικού λαού για την ανατροπή του μνημονίου και της τροϊκανής κυβέρνησης, είναι η μόνη απάντηση απέναντι στο σύγχρονο Kαιάδα που οδηγούν την κοινωνία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.