Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Προκαταβάλλεται μόνο το ... 40% των προνοιακών επιδομάτων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Το υπόλοιπο 60% ... εν αναμονή.


Περικόπτουν το 60% από τα ... ψίχουλα!Περικόπτουν το 60% από τα ... ψίχουλα!
Απίστευτο και όμως αληθινό! Με τα σημερινά δεδομένα και σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου εσωτερικών με ημερομηνία υπογραφής 03/11/2011 τα ποσά που αφορούν την καταβολή από τους δήμους προνοιακών επιδομάτων είναι μειωμένα κατά 60% .Σε απλά ελληνικά (και μαθηματικά), το ύψος των προνοιακών επιδομάτων θα ανέρχεται σε 40% του υφιστάμενου μέχρι ...νεωτέρας. μέχρι, δηλαδή, να πιστωθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το λοιπό ... 60%. Το πλήρες κείμενο της απόφασης βρίσκεται στην διεύθυνση http://static.diavgeia.gov.gr/doc/45Β2Ν-3ΓΞ . Επίσης μπορείτε να την διαβάσετε εδώ: εγκύκλιος.

Παραθέτουμε το σχετικό κρίσιμο απόσπασμα:

«Β. Επισημαίνεται ιδιαιτέρως ότι τα ανωτέρω ποσά , αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% επί του συνολικού ποσού που οφείλεται να αποδοθεί σε έκαστον εκ των δικαιούχων Δήμων. Το υπόλοιπο 60% θα διατεθεί σε αυτούς με νεότερη Απόφαση μας, αμέσως μόλις πιστωθεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο λογαριασμός του Υπουργείου μας που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και αφορά τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους των Δήμων.
Γ. Τα ανωτέρω ποσά αποτελούν έσοδο του Κ.Α 0621 « Κάλυψη δαπάνης των προνοιακών επιδομάτων, του προϋπολογισμού των δικαιούχων Δήμων και θα αποδοθούν σε αυτούς, με χρηματική εντολή του Υπουργείου μας προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.