Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ζάκυνθος: Στο Δημοτικό Συμβούλιο οι παλαιές οφειλές του νερού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Σε μια ακόμη συνεδρίαση προχώρησε, χθες βράδυ, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ, τα μέλη του οποίου ασχολήθηκαν, μεταξύ άλλων, και με 200 αιτήσεις πολιτών, που ζητούν είτε να διαγραφούν οι παλαιές οφειλές τους, είτε να πληρώσουν με τη μικρότερη κλίμακα, που είναι τα 0,85 λεπτά του ευρώ ανά κυβικό.
Σε ό,τι αφορά τη διαγραφή των οφειλών, το θέμα αυτό αφορά κυρίως τους δημότες του πρώην Δήμου Λαγανά και η ΔΕΥΑΖ θα στείλει στο Δημοτικό Συμβούλιο το συγκεκριμένο ζήτημα, ούτως ώστε να αποφασίσει για το εάν θα υλοποιηθεί το αίτημά τους.
Όσοι, όμως, έχουν αναγνωρίσει την κατανάλωση του νερού που έχει καταγραφεί, η ΔΕΥΑΖ δέχτηκε να μειώσει το ποσό που θα πληρώσουν κατά 40% περίπου, αφού θα καταβάλλουν 0,85 λεπτά ανά κυβικό, και όχι 1,20 ευρώ.
Από ΄κει και πέρα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΖ “μπήκε” ο πρόεδρος της Μπόχαλης, Μπάμπης Ακτύπης, ο οποίος αντικαθιστά τον κ. Τσαγκαρόπουλο, που παραιτήθηκε.
Εν τω μεταξύ, εγκρίθηκε το πρακτικό της επιτροπής για τα μειωμένα τιμολόγια νερού, τα οποία απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία και πολυτέκνους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.